Nieuwe serie voor fans van ‘Bridgerton’ is deze week te bingen op Disney+

Op zoek naar een kersverse reeks om te bingen? Op vrijdag 29 maart gaat er op Disney+ een nieuwe fantasyserie in première die zeer geschikt is voor fans van kostuumdrama’s als Bridgerton. Het heet Renegade Nell, neemt ons mee naar het verleden en draait om een struikrover met superkrachten.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kun je verwachten van ‘Renegade Nell’

Het jaar is 1705. Nell Jackson keert na de oorlog terug naar Tottenham. Niemand weet dat ze bovennatuurlijke vechtkunsten geleerd heeft tijdens haar afwezigheid. Als ze na een ruzie met de zoon van de plaatselijke landheer vals beschuldigd wordt van moord, wordt ze gedwongen tot een leven als struikrover.

Haar krachten zijn echter niet onopgemerkt gebleven, en ze wordt door de graaf van Poynton ingeschakeld om de koningin van Engeland neer te halen… Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer.

Serie is vanaf vrijdag te bingen

De serie is vanaf deze week te zien op Disney+. Op vrijdag 29 maart voegt de streamingdienst alle afleveringen toe aan het aanbod. Je kunt dus direct aan het bingen slaan, want het zijn maar liefst acht afleveringen.

Wil je weten welke films en series er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over ‘Renegade Nell’

Nell Jackson, een struikrover met superkrachten, ontdekt een complot tegen de koningin van Engeland.

TitelRenegade Nell
Jaar2024
SoortSerie
Duur8 afleveringen
TaalEngels
CategorieDrama, Fantasy, Actie
RegisseurSally Wainwright
CastLouisa Harland, Frank Dillane, Bo Bragason, Florence Keen, Jake Dunn, Alice Kremelberg

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.