Nieuwe serie ‘Rennervations’ met Jeremy Renner is morgen te zien

Fan van Jeremy Renner? Wist je dan ook al dat hij zich naast acteur ook inzet als weldoener en doe-het-zelver? In de gloednieuwe serie Rennervations laat de Amerikaan zich van een hele andere kant zien en tovert hij onbruikbare voertuigen om tot iets nieuws. De serie is vanaf morgen te streamen op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kun je verwachten van de serie ‘Rennervations’

In de nieuwe docuserie Rennervations op Disney+ krijgen we een hele andere kant te zien van Hawkeye-acteur Jeremy Renner. Zo heeft hij een passie voor het opknappen van oude voertuigen en probeert hij dat te combineren met zijn wens iets terug te geven aan gemeenschappen over de hele wereld.

Hoe hij dit doet? Samen met andere doe-het-zelvers en beroemdheden als Vanessa Hudgens en Anthony Mackie bouwt hij oude voertuigen om tot iets nieuws en nuttigs, iets waar de gemeenschap écht iets aan heeft. Zo wordt een oude bus een muziekstudio en een bestelwagen een mobiele waterzuiveringsinstallatie. In vier afleveringen worden we meegenomen naar Reno en Chicago in de Verenigde Staten, Rajasthan in India en Caba San Lucas in Mexico en zien we wat de impact van dit project op de lokale bevolking is. Interessant!

‘Rennervations’ staat vanaf morgen op Disney+

De gloednieuwe documentaireserie verschijnt op woensdag 12 april op Disney+. De streamingdienst zet op die dag alle vier de afleveringen live, dus je kan direct beginnen met bingewatchen.

Uiteraard is dit niet de enige nieuwe titel die we deze maand mogen verwelkomen op Disney+. Zo is dit ook de maand waarin de live-actionverfilming Peter Pan & Wendy te zien zal zijn en verschijnen daarnaast series als Tiny Beautiful Things en The English.

Meer informatie over de serie

Rennervations is een serie waarin de passie van Jeremy Renner centraal staat voor het teruggeven aan gemeenschappen over de hele wereld door speciaal gebouwde voertuigen nieuw leven in te blazen zodat ze kunnen voldoen aan de behoeften van een gemeenschap. Achter de schermen is Jeremy een liefhebber van de bouw en hij is geïnteresseerd in de wereldwijde creatieve manieren van bouwen. Hij hoopt met deze vaardigheden levens te veranderen en anderen te inspireren hetzelfde te doen.

TitelRennervations
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDocumentaire
CastJeremy Renner, Rory Millikin

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.