Netflix zet vierde en laatste seizoen van Zweedse dramaserie ‘The Restaurant’ online

We hebben door de jaren heen al heel wat Europese pareltjes mogen verwelkomen op Netflix, maar hebben natuurlijk vooral gemerkt dat de Spaanse en Scandinavische titels het goed doen. In de laatste categorie is The Restaurant (in het Zweeds bekend als Vår Tid Är Nu) er absoluut één die je op je kijklijst zou moeten zetten. Inmiddels heeft Netflix ook de komst van het vierde deel van de Zweedse dramaserie al aangekondigd. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van The Restaurant seizoen 4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Restaurant over?

In mei 1945 wordt in heel Europa de vrede uitgeroepen. De familie Löwander runt hun ouderwetse restaurant in Stockholm, maar het kleine aantal klanten baart hen zorgen. De oudste zoon, Gustaf, is bereid zijn toevlucht te nemen tot onconventionele methoden om hun problemen op te lossen. Zijn broer Peter wantrouwt hem en vormt een nog grotere bedreiging. Ondertussen loopt hun naïeve zusje Nina een vreemdeling tegen het lijf met wie ze een impulsieve kus deelt, een kus die langdurige gevolgen zal hebben. Calle Svensson doet een poging om een van DK’s scullions te worden om voor zijn gezin te zorgen, maar zijn chagrijnige oude baas maakt het hem niet gemakkelijk. Margareta, die als serveerster werkt, worstelt om de voogdij over haar driejarige zoontje terug te krijgen, terwijl een verboden liefde haar positie nog hachelijker maakt.

Titel: The Restaurant / Vår Tid Är Nu
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Drama
Makers: Ulf Kvensler, Malin Nevander, Johan Rosenlind
Cast: Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Anna Bjelkerud
IMDb: 8.2 uit 4.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over The Restaurant op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt The Restaurant seizoen 4 op Netflix België?

Onder de bekendmaking van de nieuwe films en series op Netflix in juni 2021 was goed nieuws te vinden voor fans van The Restaurant, want het vierde seizoen van de serie is officieel in aantocht en heeft een lanceringsdatum gekregen van de streamingdienst: 1 juni 2021!

  1. Waar kun je de serie The Restaurant online kijken?

    The Restaurant is een serie die in België exclusief op Netflix te bekijken is. Je kunt deze Zweedse serie dus niet zien op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform in België.

  2. Wanneer komt The Restaurant seizoen 4 op Netflix België?

    Vanaf 1 juni 2021 zal het vierde seizoen van The Restaurant op Netflix te zien zijn.

→ Vergelijkbare series met The Restaurant vind je hier 🍿

Komt er een The Restaurant seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

De Zweedse serie The Restaurant zal helaas na vier seizoenen tot een einde komen. Er zal dus geen vijfde deel van The Restaurant verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van The Restaurant seizoen 4?

Bekijk nu de trailer van het vierde seizoen van Vår Tid Är Nu (in het Engels bekend als The Restaurant) hieronder.