Komt er een seizoen 5 van de Zweedse serie ‘The Restaurant’ op Netflix?

Voor fans van Scandinavische dramaseries zijn er al vier heerlijke seizoenen van de Zweedse serie Vår Tid Är Nu / The Restaurant verschenen op Netflix in België. Fans zijn benieuwd of de populaire titel wordt vervolgd met een extra deel of niet. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van The Restaurant seizoen 5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van The Restaurant over?

In mei 1945 wordt in heel Europa de vrede uitgeroepen. De familie Löwander runt hun ouderwetse restaurant in Stockholm, maar het kleine aantal klanten baart hen zorgen. De oudste zoon, Gustaf, is bereid zijn toevlucht te nemen tot onconventionele methoden om hun problemen op te lossen. Zijn broer Peter wantrouwt hem en vormt een nog grotere bedreiging. Ondertussen loopt hun naïeve zusje Nina een vreemdeling tegen het lijf met wie ze een impulsieve kus deelt, een kus die langdurige gevolgen zal hebben. Calle Svensson doet een poging om een van DK’s scullions te worden om voor zijn gezin te zorgen, maar zijn chagrijnige oude baas maakt het hem niet gemakkelijk. Margareta, die als serveerster werkt, worstelt om de voogdij over haar driejarige zoontje terug te krijgen, terwijl een verboden liefde haar positie nog hachelijker maakt.

Titel: The Restaurant / Vår Tid Är Nu
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Drama
Makers: Ulf Kvensler, Malin Nevander, Johan Rosenlind
Cast: Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Anna Bjelkerud
IMDb: 8.2 uit 4.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over The Restaurant op Streamwijzer vind je hier

Komt er een The Restaurant seizoen 5 op Netflix België?

De Zweedse serie The Restaurant zal helaas na vier seizoenen tot een einde komen. Er zal dus geen vijfde deel verschijnen.

  1. Waar kun je de serie The Restaurant online kijken?

    The Restaurant is een serie die in België exclusief op Netflix te bekijken is. Je kunt deze Zweedse serie dus niet zien op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform.

  2. Komt er een The Restaurant seizoen 5 op Netflix België?

    Helaas is The Restaurant na 4 seizoenen ten einde gekomen. Er zal dus geen vijfde deel van de serie op Netflix verschijnen.

→ Vergelijkbare series met The Restaurant vind je hier 🍿