Riverdale seizoen 6 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Sinds januari 2021 is het vijfde deel van Riverdale te zien op Netflix, maar fans staan nu al te trappelen om de komst van het zesde seizoen van de hitserie. Gelukkig kwam er al tijdens het uitzenden van deel 5 op Netflix het verlossende woord dat de serie verlengd is met een zesde seizoen! Op deze pagina vind je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de release datum van Riverdale seizoen 6 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Riverdale over?

Riverdale is een favoriet van vele kijkers. Het is moeilijk te wachten op nieuwe afleveringen, maar toch zal het moeten gezien het streamschema van een aflevering per week. Riverdale gaat over Archie en zijn vrienden. Zij ontdekken het leven in een kleine woonplaats, waaronder de donkere en vreemde gebeurtenissen onder de ogenschijnlijk saaie plek Riverdale. Maar niets is minder waar.

Titel: Riverdale
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Makers: Roberto Aguirre-Sacasa
Cast: K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes en meer
IMDb: 6.9 uit 115.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Riverdale op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Riverdale seizoen 6 op Netflix België?

De verlenging van Riverdale kwam natuurlijk als welkom nieuws voor fans van de serie die momenteel op Netflix te streamen is. In een tweet werd de verlenging officieel naar buiten gebracht.

Daarnaast werd in hetzelfde nieuws bekendgemaakt dat andere series van productiemaatschappij, zoals Dynasty, The Flash en Charmed verlengd worden met nieuwe seizoenen. Meermaals goed nieuws dus!

  • Wanneer komt Riverdale seizoen 6 op Netflix België?

    Pas in januari 2021 is het vijfde seizoen van Riverdale begonnen op Netflix. Daarom lijkt het waarschijnlijk dat we nog wel tot 2022 zullen moeten wachten tot de komst van seizoen 6, maar een release datum is tot nu toe nog niet bekend. Zodra we meer weten, vind je het nieuws via je mail.

  • Kun je Riverdale ook ergens anders online kijken dan op Netflix?

    Momenteel zijn de rechten exclusief aangekocht door Netflix, dus is de serie niet op een ander video on demand-platform te bekijken.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Riverdale vind je hier 🍿

Komt er een Riverdale seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Over een eventueel zevende seizoen is helaas nog niets bekend. Zodra we hier meer over weten, zullen we het op deze pagina bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van Riverdale seizoen 6?

Helaas heeft productiemaatschappij The CW nog geen trailer beschikbaar gesteld voor het zesde seizoen, omdat de productie nog van start moet gaan.. Wel kun je hieronder vast opwarmen met de beelden van deel 5 van de serie.

Riverdale Season 5 Trailer (HD)