Netflix lanceert vanaf vandaag wekelijks een nieuwe aflevering van het zesde seizoen van ‘Riverdale’

Sinds januari 2021 is het vijfde deel van Riverdale te zien op Netflix, maar fans staan nu al te trappelen om de komst van het zesde seizoen van de hitserie. Gelukkig kwam er al tijdens het uitzenden van deel 5 op Netflix het verlossende woord dat de serie verlengd is met een zesde seizoen en is dat seizoen nu te zien op de streamingdienst. Op deze pagina vind je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de release datum van Riverdale seizoen 6 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Riverdale over?

Riverdale is een favoriet van vele kijkers. Het is moeilijk te wachten op nieuwe afleveringen, maar toch zal het moeten gezien het streamschema van een aflevering per week. Riverdale gaat over Archie en zijn vrienden. Zij ontdekken het leven in een kleine woonplaats, waaronder de donkere en vreemde gebeurtenissen onder de ogenschijnlijk saaie plek Riverdale. Maar niets is minder waar.

Titel: Riverdale
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Makers: Roberto Aguirre-Sacasa
Cast: K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes en meer
IMDb: 6.9 uit 115.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Riverdale seizoen 6 op Netflix Nederland?

De verlenging van Riverdale kwam natuurlijk als welkom nieuws voor fans van de serie die momenteel op Netflix te streamen is. In een tweet werd de verlenging officieel naar buiten gebracht.

Daarnaast werd in hetzelfde nieuws bekendgemaakt dat andere series van productiemaatschappij, zoals Dynasty, The Flash en Charmed verlengd worden met nieuwe seizoenen. Meermaals goed nieuws dus!

Vervolgens bleek dat in België aflevering 1 van Riverdale seizoen 6 op woensdag 17 november 2021 zou worden gelanceerd, waarna elke woensdag een nieuwe episode volgt (24 november, 1 december, 8 december en 15 december).

  1. Wanneer komt Riverdale seizoen 6 op Netflix in België?

    Sinds 17 november 2021 kijk je elke woensdag op Netflix naar een nieuwe aflevering van Riverdale seizoen 6.

  2. Kun je Riverdale ook ergens anders online kijken dan op Netflix?

    Momenteel zijn de rechten exclusief aangekocht door Netflix, dus is de serie niet op een ander video on demand-platform te bekijken.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Riverdale vind je hier 🍿

Komt er een Riverdale seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Over een eventueel zevende seizoen is helaas nog niets bekend. Zodra we hier meer over weten, zullen we het op deze pagina bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van Riverdale seizoen 6?

Bekijk hieronder de trailer van het zesde seizoen van de populaire serie.