Splinternieuwe film Ron’s Gone Wrong (2021) is nu al te zien op Disney+

Heb je het laatste jaar ook doorgekregen dat films vlak na de bioscooplancering al heel snel op streamingdiensten worden gelanceerd? Zo is het ook het geval bij Ron’s Gone Wrong, een splinternieuwe animatiefilm die vanaf vandaag (zonder bijbetaling) op Disney+ te zien is. Slechts twee maanden geleden verscheen bij voor het eerst in de bioscoop.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Splinternieuwe animatiefilm Ron’s Gone Wrong is vanaf 15 december 2021 te zien op Disney+

Je bent misschien gewend van Disney+ van nieuwe films op vrijdagen online verschijnen, maar de laatste tijd is de streamingdienst ook aan het experimenteren met releases op andere weekdagen. Zo verschijnt de animatiefilm Ron’s Gone Wrong, die op 13 oktober 2021 in de bioscoop werd gelanceerd, op een woensdag online. Ga direct naar Ron’s Gone Wrong op Disney+.

Slechts twee maanden na de bioscooprelease is 15 december 2021 de dag dag je van de film kunt genieten. In de Amerikaanse stemmencast vind je onder andere Zach Galifianakis, Jack Dylan Grazer, Ed Helms en Olivia Colman, terwijl de Nederlandse stemacteurs o.a. Jules Vosmaer en Florus van Rooijen zijn.

Ron’s Gone Wrong (film, 2021): verhaal, informatie en trailer

Ron’s Gone Wrong van 20th Century Studios en Locksmith Animation vertelt het verhaal van de sociaal ietwat onhandige scholier Barney en Ron, zijn nieuwe “beste vriend – zo uit de doos”. Ron, een wandelende, sprekende en met het internet verbonden robot, hapert nogal eens en dat leidt tot hilarische situaties. Maar ook tot een spannend avontuur waarin Barney en Ron – tegen de achtergrond van het socialemediatijdperk – ontdekken wat ware vriendschap inhoudt.

TitelRon’s Gone Wrong
Jaar2021
SoortFilm
TaalEngels / Nederlands
Duur1 uur en 47 minuten
CategorieAnimatie, Avontuur, Komedie
IMDb7,1 uit 7.000 stemmen
MakersSarah Smith, Jean-Philippe Vine, Octavio E. Rodriguez
CastZach Galifianakis, Jack Dylan Grazer, Ed Helms, Olivia Colman, Justice Smith, Rob Delaney, Kylie Cantrall, Ricardo Hurtado, Marcus Scribner

Meer nieuwe films en series op Disney+ in december

Dit is overigens zeker niet de enige titel die de streamingdienst deze maand aan het aanbod toevoegt. Als je kijkt in het overzicht van nieuwe films en series op Disney+ in december 2021, dan zie je dat de nieuwe animatiefilm Encanto vanaf 24 december op het video on demand-platform te zien is. Maar ook de Star Wars-serie The Book of Boba Fett gaat op 29 december van start en Welcome to Earth met Disney+ kwam op 8 december online. Verder verschenen eerder deze maand al de ridderfilm The Last Duel en Het Leven van een Loser op Disney+.

En dan nóg een mooi nieuwtje: als je nog een maandje langer geduld hebt zul je ook de splinternieuwe superheldenfilm Eternals bij Disney+ kunnen bekijken.


Synopsis: Disney+