Waar kan ik de film Run online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film Run online kijken kan. Deze Hulu Original horrorfilm wist tot nu toe een 6.7 uit 10 op IMDb te behalen. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Run online kijken?

✅ Bioscoop: Deze titel is momenteel nog in de bioscoop te zien.

✅ Hulu: Enkel bij Hulu kun je deze titel zien, omdat het gaat om een Original titel. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in België, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit België naar Hulu kunt kijken.

De film is een Hulu Original en dat is een streamingdienst die nog niet beschikbaar is in België. Wel kun je met een VPN naar Hulu kijken vanuit België om alsnog gewoon Happiest Season te kunnen streamen. Ook kun je bij de volgende streamingdiensten los de film afnemen.

▶️ Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ na de release de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

▶️ Google Play: Verder is de film snel te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Verhaal van Run (2020)

Er is iets onnatuurlijks aan de relatie tussen Chloe (Kiera Allen) en haar moeder, Diane (Sarah Paulson). Diane heeft haar dochter in afzondering opgevoed, waarbij ze elke beweging sinds haar geboorte beheerst, en er zijn geheimen die Chloe pas begint te begrijpen.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Horror, Mystery, Thriller
IMDb: 6.7 uit 13.298 stemmen
Duur: 1 uur en 30 minuten
Regisseur: Aneesh Chaganty
Schrijvers: Aneesh Chaganty, Sev Ohanian
Cast: Sarah Paulson, Kiera Allen, Sara Sohn
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk via een VPN op Hulu

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.