Scandinavische thrillerserie op Netflix: ‘Post Mortem: No One Dies in Skarnes’

Fans van spannende Scandinavische series hebben geluk, want er komt een nieuwe titel van Noorse makelaardij op Netflix in augustus. Vanaf 25 augustus 2021 volg je het verhaal van Post Mortem: No One Dies in Skarnes, waarin een dood verklaarde vrouw ontwaakt met een onstilbare honger naar bloed, wat de begrafenisonderneming van haar familie geen windeieren legt.

Vanaf 25 augustus te zien op Netflix: Scandinavische thrillerserie ‘Post Mortem: No One Dies in Skarnes’

Inmiddels zijn de eerste nieuwe films en series op Netflix in augustus 2021 al bekendgemaakt. Zo kunnen we onder andere seizoen 5 deel 2 van Riverdale verwachten, maar komen Sweet Girl met Jason Momoa ook The Kissing Booth 3 online. Daarnaast zal in augustus seizoen 1 van de dramaserie The Chair met Sandra Oh op Netflix te zien zijn en komt natuurlijk de nieuwe Scandinavische thrillerserie Post Mortem: No One Dies in Skarnes op de streamingdienst.

Op woensdag 25 augustus 2021 om 09:00 uur zal Netflix de nieuwe serie online zetten op het video on demand-platform. Hieronder vind je precies waar de thrillerserie over zal gaan, de details en natuurlijk de trailer.

Verhaal, details en trailer van de Netflix-serie

Post Mortem: No One Dies in Skarnes begint als Live Hallangen dood wordt verklaard. Uren later wordt ze plotseling wakker op de forensische tafel. Een duistere, onverzadigbare honger is in haar ontwaakt. Ondertussen probeert haar broer Odd de familie gedreven begrafenisonderneming overeind te houden, maar het stagnerende sterftecijfer in het kleine Noorse stadje Skarnes maakt dat onmogelijk. Live moet leren haar nieuwe gevaarlijke aard onder controle te krijgen en beslissen of ze bereid is mensenlevens op te offeren voor haar eigen voortbestaan, wat ironisch genoeg hand in hand gaat met het voortbestaan van het familiebedrijf.

De cast van Post Mortem: No One Dies in Skarnes bestaat uit Kathrine Thorborg Johansen (Live), Elias Holmsen Sørensen (Odd), Andrée Sørum (Reinert), Kim Fairchild (Judith), Sarah Khorami (Rose) en Terje Strømdahl (Arvid).

Jaar: 2021
Soort: Serie
Duur: 1 seizoen
Release datum: 25 augustus 2021 om 09:00 uur
Categorie: Drama, Thriller
Regisseur: Harald Zwart en Petter Holmsen
Producenten: Espen Horn, Hege Skjerven Clausen en Kristian Strand Sinkerud
Schrijver: Petter Holmsen
Cast: Kathrine Thorborg Johansen, Elias Holmsen Sørensen, Andrée Sørum, Kim Fairchild, Sarah Khorami, Terje Strømdahl