Nieuwe Marvel-serie ‘Secret Invasion’ is vanaf vandaag te zien

Marvel-fans, opgelet! Vandaag is het zover: eindelijk is de langverwachte serie Secret Invasion gearriveerd op Disney+. De allereerste aflevering, waarin Samuel L. Jackson opnieuw te zien is in de rol van Nick Fury, vind je nu in het aanbod van de streamingdienst.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Secret Invasion’ ging vandaag in première op Disney+

Op woensdag 21 juni werd de langverwachte eerste aflevering van Secret Invasion uitgebracht. Hoewel de serie oorspronkelijk gepland stond voor het voorjaar van 2023, hebben we toch iets langer moeten wachten. Maar nu kunnen we elke woensdag genieten van een gloednieuwe episode van deze veelbelovende Marvel-serie, tot aan de seizoensfinale op 26 juli.

Benieuwd wat er nog meer allemaal op de planning staat? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen.

Hier gaat de Marvel-serie ‘Secret Invasion’ over

In de nieuwe Marvel-miniserie Secret Invasion staat het personage Nick Fury, gespeeld door Samuel L. Jackson, centraal. De serie draait om een invasie van Skrulls op Aarde. Om de gedaanteverwisselende aliens, die we al eerder hebben gezien in films zoals Captain Marvel, buiten de menselijke samenleving te houden, roept Nick de hulp in van Skrull Talos, gespeeld door Ben Mendelsohn. Maar dit blijkt geen eenvoudige taak te zijn.

De serie belooft een feest van herkenning te worden, want naast Jackson en Mendelsohn zien we ook Don Cheadle terug als War Machine en Martin Freeman, die net als in Black Panther: Wakanda Forever weer in de rol van Everett K. Ross kruipt. Bovendien wordt de cast versterkt met enkele grote namen. Zo maakt Emilia Clarke, bekend van Game of Thrones, haar debuut in het Marvel-universum. Hieronder kun je alvast een voorproefje bekijken van de serie.

Meer informatie over de serie

In de nieuwe Marvel Studios-serie Secret Invasion, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een clandestiene invasie van de aarde, door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.

TitelSecret Invasion
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
CastSamuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Emilia Clarke, Olivia Colman, Kinsley Ben-Adir

Synopsissen: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.