‘See’ is nu al officieel verlengd met derde seizoen door Apple TV+

Eind 2019 kwam het eerste seizoen online en vanaf augustus 2021 kunnen we genieten van See seizoen 2 met de razend populaire acteur Jason Momoa. Al voor de lancering van dit tweede deel werd echter bekend dat er ook een derde seizoen van de hitserie zal worden geproduceerd. In dit artikel lees je wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van See seizoen 3 op Apple TV+.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Watch on Apple TV

Waar gaat het verhaal van See over?

In de verre toekomst heeft de mensheid zijn vermogen om te zien verloren. Jason Momoa speelt de rol van de vader van een tweeling die geboren is met het mythische vermogen om te zien. Hij moet zijn stam beschermen tegen een bedreigde koningin. Dave Bautista en Alfre Woodard zijn ook van de partij.

Jaar: 2019
Soort: Serie
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Actie, Drama, Sci-fi
IMDb: 7,6 uit 48.000 stemmen
Makers: Steven Knight
Cast: Jason Momoa, Nesta Cooper, Archie Madekwe, Hera Hilmar, Sylvia Hoeks
Kijken: Bekijk direct 7 dagen gratis op Apple TV+

Wanneer komt See seizoen 3 op Apple TV+ in België?

Helaas is er nog geen release datum van See seizoen 3 bekend. Naar alle waarschijnlijkheid zal het echter niet voor 2022 zijn.

  1. Waar kun je de serie See online kijken?

    De serie See is in België enkel op Apple TV+ te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt See seizoen 3 op Apple TV+ in België?

    We weten momenteel nog niet wanneer het derde seizoen van de serie See op Apple TV+ te zien zal zijn, maar het zal waarschijnlijk niet voor 2022 zijn. Zodra meer bekend is, laten we het als eerste weten via je mail.

Komt er een See seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Op dit moment is jammer genoeg nog niet bekend of er ook een seizoen 4 van See zal worden gemaakt, maar het is ook nog niet ontkend door de makers. We houden je verder op de hoogte via onze website en social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van See seizoen 3?

Er is nog geen trailer van een eventueel derde seizoen van de spannende serie op Apple TV+ met Jason Momoa, maar hieronder kun je wel de beelden van deel 2 bekijken.