Netflix koopt alle seizoenen van Seinfeld (1989-1998) per 2021 aan voor $500 miljoen

Netflix heeft via Twitter bijzonder nieuws naar buiten gebracht. Alle afleveringen van het super populaire Seinfeld, de serie die draaide tussen 1989 en 1998, zullen naar de streamingdienst komen. Helaas zul je ervoor nog even moeten wachten. De serie komt namelijk in 2021 pas online. Overigens betaalt Netflix een gigantisch bedrag van $500 miljoen voor de wereldwijde aankoop van de serie.

Tweet Netflix

Via Twitter heeft Netflix het nieuws bekendgemaakt op 16 september 2019. Het nieuws werd niet door iedereen positief ontvangen. Zo vroegen fans zich sarcastisch af of er binnenkort ook al gave series voor 2051 bekendgemaakt zullen worden. Ook is men benieuwd hoeveel geld Netflix hiervoor betaald heeft, aangezien iedereen inmiddels weet dat de aankoop van Friends een gigantische 100 miljoen euro gekost heeft. Andere kijkers zijn juist erg te spreken over de toevoeging van de serie aan het Netflix aanbod.

Verhaal Seinfeld

Jerry Seinfeld is een succesvolle stand-up comedian. Dit komt vooral omdat de mensen om hem heen een eindeloze bron van inspiratie voor hem zijn. Zijn beste vriend is George, een loser die graag het succes van Jerry zou hebben, maar niet bereid is hier iets voor te doen. Jerry’s buurman Kramer stormt vaak zijn appartement binnen om zich met Jerry z’n zaken te bemoeien. Samen met Jerry’s ex Elaine vormen ze een vriendengroep.

Op IMDb wordt de serie Seinfeld beoordeeld met een 8.8 uit 10.

De beste momenten van Seinfeld