Seizoen 2 van ‘Vikings: Valhalla’ nu te streamen op Netflix

We zaten met smart te wachten op het tweede seizoen van Vikings: Valhalla en vandaag is het eindelijk zover. Netflix heeft de acht afleveringen tegelijkertijd live gezet, dus cancel al je plannen en ga er lekker voor zitten.

Wat kunnen we van het tweede seizoen van ‘Vikings: Valhalla’ verwachten?

Vikings: Valhalla is een spin-off van het razendpopulaire Vikings en speelt zich ongeveer honderd jaar na de oorspronkelijke serie af. In het tweede seizoen volgen we de avonturen van Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter en Harald Sigurdsson, uiteraard wederom gespeeld door Sam Corlett, Leo Suter en Frida Gustavsson.

Het verhaal van seizoen 2 gaat verder waar we aan het einde van seizoen 1 gebleven waren, met de Vikingen op de vlucht na de val van Kattegat. Buiten de Scandinavische fjorden zullen zij hun ambitieuze doelen moeten bereiken. Het volledige seizoen is sinds 12 januari 2023 op Netflix beschikbaar en hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘Vikings: Valhalla’ seizoen 3 ook al besteld

Het tweede seizoen van de Vikings-spin-off bestaat uit slechts acht afleveringen en zal waarschijnlijk snel door veel mensen worden bekeken. Gelukkig is al aangekondigd dat er ook een derde seizoen zal zijn, hoewel de releasedatum hiervan op dit moment nog niet bekend is.

Netflix had hoge verwachtingen van deze show en heeft daarom direct 24 afleveringen besteld, waarvan er momenteel 16 beschikbaar zijn om te bekijken. Als er meer informatie bekend wordt over het derde seizoen, zullen we het direct laten weten op onze social media-kanalen en via je mail.

Meer informatie over de serie

Vikings: Valhalla speelt zich meer dan duizend jaar geleden af in de vroege 11e eeuw. De serie vertelt de heroïsche avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd – de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze Noordse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter).

TitelVikings: Valhalla
Jaar2022-
SoortSerie
TaalEngels
Duur3 seizoenen
GenreActie, Avontuur, Drama
MakerJeb Stuart
CastSam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes, Caroline Henderson, Pollyanna McIntosh, Asbjørn Krogh Nissen

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.