Britse misdaadserie The Serpent op Netflix krijgt geen tweede seizoen

The Serpent wist meteen de hitlijsten te halen bij Netflix en verscheen op de eerste plaats in de Netflix Top 10 van week 14 (2021). Een razend populaire nieuwe misdaadserie op de streamingdienst dus. Fans zijn dan ook benieuwd of er een vervolgseizoen van de serie gebaseerd op het waargebeurde verhaal zal volgen. Helaas hebben we jammerlijk nieuws voor liefhebbers. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van The Serpent seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van The Serpent over?

Het kronkelige, waargebeurde verhaal van Charles Sobhraj, een moordenaar, dief en verleidelijke meester in vermomming, die in het midden van de jaren ’70 een verborgen duisternis was op het hippiepad van Azië.

Titel: The Serpent
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
Cast: Tahar Rahim, Billy Howle, Jenna Coleman
IMDb: 7.7 uit 8.400 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Komt er een seizoen 2 van The Serpent op Netflix België?

Helaas is het gruwelijke en waargebeurde verhaal al helemaal verteld in de Netflix-serie The Serpent. Er kan dus geen tweede seizoen volgen, omdat de waargebeurde feiten tot een einde lopen. Overigens was dit al voor het uitkomen van de serie bekend, want The Serpent is door Netflix gelanceerd als een miniserie. Jammer genoeg voor de fans houdt het dus op na 1 seizoen van de Britse misdaadserie.

→ Vergelijkbare series met The Serpent vind je hier 🍿