Netflix beloont hitserie ‘The Last Kingdom’ na slotseizoen 5 toch nog met eigen film

Het vijfde seizoen van de populaire Netflix-serie The Last Kingdom zou het einde betekenen van het verhaal, maar de cast komt naar aanleiding van het grote enthousiasme van de fans nu toch met goed nieuws. Er zal een film worden gemaakt door de streamingdienst onder de titel Seven Kings Must Die. Momenteel is nog niet bekend wanneer de Netflix-film in première zal gaan.

Netflix maakt film over The Last Kingdom: ‘Seven Kings Must Die’

In een video op Instagram maakte de cast het fantastische nieuws bekend. De ster van de show, Alexander Dreymon, laat weten dat The Last Kingdom een eigen Netflix-film zal krijgen onder de titel Seven Kings Must Die.

Fans zijn uitzinnig van vreugde na de bekendmaking

In de video van de cast wordt de verlenging met een film geheeld toegewijd aan de trouwe fanbase van de serie. Diezelfde fans waren dan ook extreem blij met het nieuws dat het verhaal tóch niet gedaan is na seizoen 5, zo lieten ze via social media weten.

Vijfde seizoen van The Last Kingdom zou in 2022 naar Netflix moeten komen

Momenteel zijn in België seizoen 1-3 van TLK te bekijken op Netflix. De lancering van het vijfde en laatste seizoen van de serie staat op de planning voor 2022, maar een precieze datum hebben we momenteel nog niet. Ook hebben we tot op heden in Europa altijd wat langer moeten wachten op nieuwe seizoenen dan de Amerikaanse Netflix-abonnees, vanwege het feit dat de rechten van S1 & 2 nog bij BBC lagen. Vanaf S3 is de show exclusief door Netflix gepubliceerd. We houden je op de hoogte van het laatste nieuws over de release via de pagina over The Last Kingdom seizoen 5 op Netflix.

Meer informatie over The Last Kingdom op Netflix

Als Alfreds gezondheid verzwakt – en daarmee ook zijn droom van een verenigd Engeland – moet Uhtred het commando overnemen en het opnemen tegen een nieuwe bedreiging, de Deense krijgsheer Sigrid.

TitelThe Last Kingdom
SoortSerie
Jaar2015-2022
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieActie, Drama, Geschiedenis
IMDb8,4 uit 99.000 stemmen
MakersStephen Butchard
CastAlexander Dreymon, Emily Cox, Ian Hart, David Dawson, Eliza Butterworth, Eva Birthistle, Millie Brady, Harry McEntire, James Northcote
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix