Netflix deelt eerste trailer van Sex Education seizoen 3

Moordale Secondary School gaat haar deuren weer openen, want seizoen 3 van de komische Netflix-serie Sex Education heeft een release datum gekregen. Vanaf 17 september zal het 8 afleveringen tellende vervolgseizoen bij de streamingdienst te zien zijn. In aanloop naar de lancering heeft het video on demand-platform een hilarische trailer gelanceerd in de vorm van een promotiefilmpje voor de middelbare school.

Trailer: derde seizoen van Netflix-serie ‘Sex Education’

Bekijk hieronder de allereerste beelden van het derde seizoen van Sex Education: “Kies Moordale. De deuren openen op 17 september.”

Dit gaat er gebeuren in het derde seizoen van Sex Education

In seizoen 3 is het een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

→ Vergelijkbare series met Sex Education vind je hier 🍿

Vanaf 17 september te zien op Netflix

De kogel is door de kerk en het aftellen kan eindelijk beginnen! In een tweet van Netflix werd op 24 juni 2021 duidelijk gemaakt dat het derde seizoen van Sex Education na een wachttijd van 1.5 (!) jaar eindelijk op de streamingdienst zal verschijnen. Vanaf 17 september 2021 is het dan eindelijk zo ver. Daarnaast heeft Netflix de eerste beelden van het derde deel van de populaire serie met ons gedeeld in dezelfde tweet.