Sex Education seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer, cast en datum

De komische en taboedoorbrekende serie Sex Education is een gigantisch kijkcijferkanon op Netflix. Ben jij na drie enorm succesvolle seizoenen benieuwd of er ook nog een vierde set afleveringen aan zit te komen? Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Sex Education seizoen 4 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Sex Education seizoen 4 op Netflix in België?

Goed nieuws, want tijdens het fanevenement TUDUM werd door Netflix bekendgemaakt dat seizoen 4 van Sex Education er officieel zal komen.

Seizoen 1 verscheen in januari 2019, seizoen 2 in januari 2020 en seizoen 3 in september 2021. De kans is dus groot dat seizoen 4 ergens rond eind 2022-begin 2023 op Netflix zal verschijnen, maar hierover is tot dusver nog niets officieel bevestigd.

  1. Waar kun je de serie Sex Education online kijken?

    Sex Education is een Netflix Original-serie en daarom enkel en alleen op deze streamingdienst te zien. De serie zal dus niet op Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform verschijnen.

  2. Vanaf wanneer is Sex Education seizoen 4 te zien op Netflix?

    Op het moment van schrijven is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van Sex Education zal volgen, maar het zal waarschijnlijk op zijn vroegst eind 2022 zijn. Zodra we meer weten, hoor je het als eerste vind je mail.

→ Vergelijkbare series met Sex Education vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Sex Education over?

Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video’s en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt onthuld, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om status te krijgen. Samen met Maeve, een slimme bad-girl, en zijn beste vriend Eric zetten ze een ondergrondse seks-therapie kliniek op om de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen aan te pakken. Door zijn analyse van tienerseksualiteit, beseft Otis dat hij misschien zelf therapie nodig heeft.

In seizoen 3 is het een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Jaar2019
SoortSerie
Duur4 seizoenen
GenreKomedie, Drama
IMDb8,3 uit 198.000 stemen
MakerLaurie Nunn
CastAsa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Kedar Williams-Stirling, Connor Swindells, Aimee Lou Wood
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Sex Education seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we nog niet hoe lang de serie Sex Education gaat duren. Op dit moment is dus nog niet bekend of er een vijfde seizoen zal volgen. Zodra er bevestiging komt, zullen we dat op deze pagina bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van Sex Education seizoen 4?

Er zijn nog geen beelden van het vierde seizoen, maar wel kun je hieronder de officiële trailer van het derde seizoen van Sex Education bekijken.