Netflix plaatst nieuwe romantische dramaserie ‘Sex/Life’ online

Virgin River, Outlander, Firefly Lane en ga zo maar door. De romantische dramaserie is razend populair op Netflix. Voor liefhebbers van dit geliefde genre is er op vrijdag 25 juni 2021 een nieuwe show gelanceerd met de titel Sex/Life. Hier vind je waar de serie over gaat en kun je de trailer bekijken.

Verhaal en trailer van Sex/Life (Netflix-serie, 2021)

Sex/Life is het verhaal van een driehoeksverhouding tussen een vrouw, haar man en haar verleden dat een provocerende nieuwe kijk geeft op vrouwelijke identiteit en verlangen.

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder in een buitenwijk. Voordat ze trouwde met de liefhebbende en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette), hard werkend en nog harder spelend. Uitgeput door de zorg voor haar twee jonge kinderen en met heimwee naar haar verleden, begint Billie te dagboeken en te fantaseren over haar passionele uitspattingen met sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen.

Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt hoe ze hier terecht is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek. Zal de waarheid over Billie’s verleden een seksuele revolutie in haar huwelijk ontketenen, of haar terugvoeren naar het leven dat ze dacht achter zich te hebben gelaten met de man die haar hart brak?

Details van de serie

Titel: Sex/Life
Jaar: 2021
Release datum: 25 juni 2021 om 09:00 uur
Soort: Serie
Categorie: Drama, Romantiek, Komedie
Duur: 8 afleveringen van 45 minuten (komst van Sex/Life seizoen 2 op Netflix is nog niet bevestigd)
Maker: Stacy Rukeyser
Cast: Sarah Shahi, Adam Demos, Margaret Odette, Mike Vogel
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Veelgestelde vragen over Sex/Life bij Netflix

  1. Vanaf wanneer is Sex/Life te zien?

    Vanaf 25 juni 2021 om 09:00 uur is de romantische dramaserie Sex/Life te zien.

  2. Waar kun je Sex/Life online kijken?

    Sex/Life is een Netflix Original-serie en is dan ook alleen op deze streamingdienst te zien, dus niet op Amazon Prime Video, Disney+ of ergens anders.