Sex/Life seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Met een waanzinnig eerste seizoen en een finale-aflevering die genoeg ruimte voor een extra seizoen bomvol drama overlaat, is de nieuwe Netflix-serie Sex/Life met recht een kanshebber te noemen op een vervolgdeel. Gelukkig is er goed nieuws, want de komst van het vervolgseizoen is inmiddels officieel bevestgid. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Sex/Life seizoen 2 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Sex/Life seizoen 2 op Netflix in België?

Goed nieuws voor fans van de romantische dramaserie Sex/Life, want via Twitter liet Netflix weten dat er een tweede seizoen zal verschijnen! Ook werd in de bijgaande video een bijzondere statistiek gedeeld, want de serie werd door maar liefst 67 miljoen huishoudens bekeken! En daarvan spoelden 20 miljoen huishoudens ‘die ene scène’ (in de douche met Brad) minstens één keer terug.

Een release datum hebben we helaas nog niet, maar op basis van de film- en publicatieduur van andere producties zal het waarschijnlijk ergens in 2022 zijn. Hierover is echt nog niets officieel bevestigd.

  1. Waar kun je de serie Sex/Life online kijken?

    De serie Sex/Life is in Nederland enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Sex/Life seizoen 2 op Netflix in België?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van de romantische dramaserie Sex/Life op Netflix zal verschijnen. Waarschijnlijk zal het echter niet voor medio 2022 zijn, maar dat is nog niet officieel bevestigd. We houden je als eerste op de hoogte via je mail.

Waar gaat het verhaal van Sex/Life over?

Sex/Life is het verhaal van een driehoeksverhouding tussen een vrouw, haar man en haar verleden dat een provocerende nieuwe kijk geeft op vrouwelijke identiteit en verlangen.

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder in een buitenwijk. Voordat ze trouwde met de liefhebbende en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette), hard werkend en nog harder spelend. Uitgeput door de zorg voor haar twee jonge kinderen en met heimwee naar haar verleden, begint Billie te dagboeken en te fantaseren over haar passionele uitspattingen met sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen.

Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt hoe ze hier terecht is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek. Zal de waarheid over Billie’s verleden een seksuele revolutie in haar huwelijk ontketenen, of haar terugvoeren naar het leven dat ze dacht achter zich te hebben gelaten met de man die haar hart brak?

Jaar2021
SoortSerie
Duur2 seizoenen
GenreDrama, Romantiek, Komedie
IMDb5,3 uit 16.000 stemmen
MakersStacy Rukeyser
CastSarah Shahi, Adam Demos, Margaret Odette, Mike Vogel, Phoenix Reich, Jonathan Sadowski, Li Jun Li, Meghan Heffern
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Sex/Life seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er ook een derde seizoen van Sex/Life zal volgen. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Sex/Life seizoen 2?

Er is momenteel nog geen trailer van het vervolgseizoen van Sex/Life, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de (bloedhete) stemming te komen.