Nieuwe afleveringen van bizarre datingshow in aantocht: ‘Sexy Beasts’ seizoen 2 komt in oktober naar Netflix

Een ronduit absurde datingshow heeft het aanbod van Netflix weten te bereiken. De streamingdienst heeft een nieuwe datingshow gelanceerd die het beste gezien kan worden als een soort kruising tussen First Dates en The Masked Singer. Ben je benieuwd of er ook een vervolgseizoen zal komen, zoals we van First Dates inmiddels ook al talloze afleveringen hebben kunnen zien? In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Sexy Beasts seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Sexy Beasts over?

Ben je klaar om afscheid te nemen van oppervlakkige dating? Sexy Beasts is de datingshow die het uiterlijk volledig uit het spel van de liefde haalt met behulp van fantastische, geavanceerde protheses om de daters te transformeren. Hierdoor krijgen ze een kans om liefde te vinden, maar wel puur op basis van persoonlijkheid!

Jaar: 2021
Soort: Serie
Release datum: 21 juli 2021 om 09:00 uur
Categorie: Reality, Romantiek
Duur: 1 seizoen van 6 afleveringen

Wanneer komt Sexy Beasts seizoen 2 op Netflix in België?

De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat het tweede seizoen van Sexy Beasts één van de nieuwe films en series op Netflix in oktober 2021 zal zijn. Om precies te zijn zullen we vanaf 7 oktober 2021 kunnen genieten van nieuwe afleveringen van de bizarre datingshow.

  1. Waar kun je Sexy Beasts online kijken?

    De serie Sexy Beasts is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Sexy Beasts seizoen 2 op Netflix in België?

    Vanaf 7 oktober 2021 zal het tweede seizoen van Sexy Beasts te zien zijn op Netflix in België.

→ Vergelijkbare series met Sexy Beasts vind je hier 🍿

Komt er een Sexy Beasts seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er ook een derde seizoen van Sexy Beasts zal volgen. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Sexy Beasts seizoen 2?

Er is momenteel nog geen trailer van het vervolgseizoen van Sexy Beasts, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de datingshow om alvast in de stemming te komen.