Nieuw op Disney+: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (film, 2021)

Sinds woensdag 1 september is Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings in de bioscoop te zien. Fans vroegen zich af vanaf welke datum de nieuwe Marvel-film naar de streamingdienst Disney+ zal komen. Gelukkig kwam hij op 12 november 2021 naar Disney’s streamingdienst.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ is vanaf 1 september 2021 te zien in de bioscoop

Goed nieuws voor liefhebbers die graag op het grote scherm een bezoekje aan de nieuwe Marvel-film willen brengen, want sinds woensdag 1 september 2021 kun je Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings bewonderen in een bioscoop bij jou in de buurt. In de film schittert in de hoofdrol de acteur Simu Liu als Shang Chi. Daarnaast vertolken Tony Leung Chiu-wai en Awkwafina de rollen van respectievelijk Wenwu (The Mandarin) en Katy.

Wanneer komt de Marvel-film ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ op Disney+?

Was jij in de veronderstelling dat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings direct naar Disney+ zou komen? Dan ben je zeker niet de enige. Er zijn heel wat fans die het jammer vinden dat de gloednieuwe film niet direct op Disney’s streamingdienst te zien is. De laatste tijd gebeurde dat bijvoorbeeld wel met Black Widow, Jungle Cruise en andere films die door Disney’s productiemaatschappijen gefilmd zijn.

Dit keer heeft Disney ervoor gekozen de film eerst exclusief in de bioscoop uit te brengen. Wanneer komt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings dan wel op Disney+? In een tweet heeft het video on demand-platform laten weten dat het haar 2-jarig bestaan gaat vieren op 12 november 2021 met de zogeheten #DisneyPlusDay, waarop ook de nieuwe Marvel-film online zal verschijnen. Gelijktijdig zullen onder andere Jungle Cruise, Home Sweet Home Alone en meer nieuwe films en series op de streamingdienst geplaatst worden.

Samenvatting, details en trailer van de nieuwe Marvel-film

Simu Liu wordt als Shang-Chi geconfronteerd met het verleden dat hij dacht achter zich te hebben gelaten wanneer hij in het web wordt getrokken van de mysterieuze Ten Rings organisatie. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, geregisseerd door Destin Daniel Cretton, heeft ook de volgende sterren: Tony Leung als Wenwu, Awkwafina als Shang-Chi’s vriendin Katy en Michelle Yeoh als Jiang Nan. De cast bestaat verder uit bestaat uit Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng.

Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 2 uur en 12 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Fantasy
Regisseur: Destin Daniel Cretton
Cast: Simu Liu, Tony Leung Chiu,wai, Awkwafina, Meng’er Zhang, Michelle Yeoh
Kijken: Bekijk direct alles van Marvel op Disney+