Spaanse misdaadserie ‘Sky Rojo’ van makers La Casa de Papel is nu te zien op Netflix

Wij voorspellen dat er een gloednieuw kijkcijferkanon is toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De makers van de populaire serie La Casa de Papel hebben namelijk een gloednieuwe Spaanse misdaadserie gelanceerd. Vanaf vandaag, 19 maart 2021, is de spannende serie Sky Rojo op Netflix te zien. Het hele seizoen is in één keer toegevoegd aan de streamingdienst.

Verhaal en trailer van Sky Rojo op Netflix

Van de makers van Money Heist komt deze nieuwe serie boordevol actie, compleet met duistere humor en adrenaline gevulde momenten. Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht op zoek naar de vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Moisés en Christian, handlangers van Romeo, pooier en eigenaar van Club Las Novias. Samen beginnen de vrouwen aan een hectische race waarin ze vele gevaren zullen moeten trotseren. Hun enige plan: nog vijf minuten in leven blijven

Titel: Sky Rojo
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Misdaad
Cast: Enric Auquer, Lali Espósito, Asier Etxeandia

Komst van vervolgseizoen is al bevestigd

Het lijkt erop dat wij niet de enigen zijn die een giga-succes verwachten voor deze nieuwe Spaanse serie, want Netflix heeft nu al bevestigd dat er een seizoen 2 van Sky Rojo aan zit te komen. Dit werd al bekendgemaakt voor de lancering van het eerste seizoen. Dat betekent dat we waarschijnlijk ergens in het komende jaar een vervolg van de serie kunnen verwachten… Afwachten en aftellen dus!