Seizoen 2 van populaire Netflix-serie ‘Sky Rojo’ is vanaf vandaag te zien

Ben jij fans van Spaanse misdaadseries en in het speciaal La Casa de Papel? Dan geniet jij vast van de nieuwe serie van de makers van LCDP, want Sky Rojo is vanaf 19 maart 2021 te zien op Netflix! Maar daar blijft het goede nieuws niet bij, want al voor de release werd bekendgemaakt dat Netflix ook een tweede seizoen van de serie heeft besteld. Dat wordt extra veel afleveringen genieten dus. Nog mooier nieuws: op 23 juli 2021 komt dit vervolgseizoen al uit! In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Sky Rojo seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Sky Rojo over?

Van de makers van Money Heist komt deze nieuwe serie boordevol actie, compleet met duistere humor en adrenaline gevulde momenten. Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht op zoek naar de vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Moisés en Christian, handlangers van Romeo, pooier en eigenaar van Club Las Novias. Samen beginnen de vrouwen aan een hectische race waarin ze vele gevaren zullen moeten trotseren. Hun enige plan: nog vijf minuten in leven blijven

In seizoen 2 vechten Coral, Wendy en Gina nog steeds voor hun vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door hun pooier Romeo en zijn handlangers Moisés en Christian. De ontsnapping wordt hierdoor steeds lastiger, maar ze geven niet op: ze vormen nu meer dan ooit een eenheid. Adrenaline en actie zal opnieuw de rode draad zijn in het tweede seizoen van Sky Rojo.

Titel: Sky Rojo
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Misdaad
Cast: Enric Auquer, Lali Espósito, Asier Etxeandia
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Sky Rojo seizoen 2 op Netflix België?

Goed nieuws voor liefhebbers van Spaanse misdaadseries, want al voor de lancering van het eerste seizoen heeft Netflix bij de producenten een tweede deel van Sky Rojo besteld! De streamingdienst liet het volgende weten voordat seizoen 1 verscheen: “Donkere humor, een gezonde dosis actie en pure adrenaline. Dat is de belofte van Sky Rojo, een nieuwe Netflix Original die wereldwijd in première gaat op 19 maart. Sky Rojo is bevestigd voor twee seizoenen. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk 25 minuten en een mix van genres, door door de makers Álex Pina en Esther Martínez Lobato (La casa de papel) aangeduid als ‘Latin pulp’.”

Inmiddels heeft de streamingdienst ook bekendgemaakt wanneer het tweede seizoen zal verschijnen: op 23 juli 2021! Het tweede seizoen van Sky Rojo bestaat opnieuw uit 8 afleveringen van 25 minuten.

  1. Wanneer komt Sky Rojo seizoen 2 op Netflix België?

    Vanaf 23 juli 2021 is het tweede seizoen van Sky Rojo te zien op Netflix.

  2. Waar kun je Sky Rojo online kijken?

    De serie Sky Rojo is momenteel in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

→ Vergelijkbare series met Sky Rojo vind je hier 🍿

Komt er een Sky Rojo seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

We weten helaas nog niet of er een seizoen 3 van de Spaanse misdaadserie zal verschijnen. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Sky Rojo seizoen 2?

Bekijk nu de gloednieuwe trailer van het tweede seizoen van Sky Rojo in de video hieronder.