Waar kun je de film De Slag Om De Schelde online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film De Slag Om De Schelde online kijken kan. Deze nieuwe Nederlandse film uit 2020 met Gijs Blom, Jamie Flatters en Susan Radder haalde in de aanloopfase hoge verwachtingen binnen. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of De Slag om de Schelde op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je De Slag Om De Schelde online kijken?

▶️ Netflix: Na het tijdvak van de bioscoop zal De Slag Om De Schelde vanaf 15 oktober 2021 op Netflix te zien zijn. Ga direct naar de film op Netflix.

Verhaal van De Slag Om De Schelde (2020)

Een Nederlandse film over drie jongeren: een Britse zweefvliegpiloot, een Nederlandse jongen die aan de Duitse kant vecht en een Nederlands vrouwelijk verzetslid; speelt zich af rond de Slag om de Schelde. Hun keuzes zijn verschillend, hun doel is hetzelfde: vrijheid.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Drama, Oorlog
IMDb: 7.5 uit 1.000 stemmen
Budget: $14,000,000
Duur: 2 uur en 4 minuten
Cast: Gijs Blom, Jamie Flatters, Susan Radder, Jan Bijvoet, Tom Felton

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.