Waar kun je de film De Slag Om De Schelde online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film De Slag Om De Schelde online kijken kan. Deze nieuwe Nederlandse film uit 2020 met Gijs Blom, Jamie Flatters en Susan Radder haalde in de aanloopfase hoge verwachtingen binnen. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je De Slag Om De Schelde online kijken?

Bioscoop: Deze titel is alvorens te streamen eerst nog in de bioscoop te zien. Daarna zal de film pas naar verwachting verder in het jaar 2021 op streamingdiensten verschijnen. Wel kun je alvast op Bol.com kijken.

▶️ meJane: Het online filmplatform meJane biedt deze titel direct na de lancering op video on demand aan om te streamen. Ga direct naar meJane.

Verhaal van De Slag Om De Schelde (2020)

Een Nederlandse film over drie jongeren: een Britse zweefvliegpiloot, een Nederlandse jongen die aan de Duitse kant vecht en een Nederlands vrouwelijk verzetslid; speelt zich af rond de Slag om de Schelde. Hun keuzes zijn verschillend, hun doel is hetzelfde: vrijheid.

DE SLAG OM DE SCHELDE - Officiële NL trailer

Streaming informatie over de film

Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Drama, Oorlog
IMDb: Bekijk direct op IMDb
Duur: 2 uur en 4 minuten
Regisseur: Matthijs van Heijningen Jr.
Schrijvers: Paula van der Oest, Paula van der Oest
Cast: Gijs Blom, Jamie Flatters, Susan Radder
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.