Sneak peek: bekijk nu de eerste beelden van ‘Manifest’ seizoen 4

De razendpopulaire serie Manifest doet het ontzettend goed op Netflix. Wereldwijd kijken abonnees van de streamingdienst uit naar de lancering van seizoen 4, tevens het slotstuk van de hitserie. Gisteren heeft de streamingdienst de bovenstaande eerste beelden van het nieuwe seizoen naar buiten gebracht.

Netflix deelt eerste beelden van ‘Manifest’ seizoen 4

Onder de hashtag #GeekedWeek worden deze week op social media allerlei beelden en nieuwtjes gedeeld van nieuwe (seizoenen van) series en films op Netflix. Gisterenavond was dan ook het kijkcijferkanon Manifest aan de beurt. In de onderstaande video deelde de streamingdienst een teaser trailer van het slotseizoen met de tekst “coming soon”, vrij vertaald: “binnenkort te zien”.

Seizoen 4 van ‘Manifest’ zou al vanaf november 2022 te zien zijn

De opnames van het vierde seizoen gingen al in september 2021 van start, wat inmiddels bijna een jaar geleden is. Het zal dan ook niet lang meer duren totdat deze afleveringen op Netflix te zien zullen zijn. Een paar maanden geleden liet Manifest’s maker Jeff Rake weten dat hij verwacht dat seizoen 4 vanaf november 2022 te streamen zal zijn. Een exacte datum geeft hij echter nog niet.

In België staat de serie momenteel nog niet online bij de streamingdienst

Momenteel kun je op Netflix in België helaas nog niet kijken naar de serie ‘Manifest’. Veel liefhebbers van de hitserie zijn benieuwd hoe en wanneer je in België naar Manifest kunt kijken, omdat het in de Verenigde Staten (en in Nederland met S1-2) al wel mogelijk is. Volgens berichtgeving van de streamingdienst zouden de eerdere seizoenen van de serie in juni 2022 (dus deze maand) naar Netflix BE komen. Daarna kunnen we hopelijk ook snel S4 verwelkomen.