Snowpiercer seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Na het grote succes van de film Snowpiercer in 2013, blijkt ook de Netflix Original-serie uit 2020 een waar kijkcijferkanon te zijn. Hierdoor werd al voor de komst van het tweede deel bekendgemaakt dat Snowpiercer seizoen 3 een feit is! In een bericht van Variety is dit nieuws naar buiten gebracht. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Snowpiercer seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Snowpiercer over?

Snowpiercer speelt zich af in 2021, zeven jaar nadat de wereld een bevroren woestenij wordt en volgt de overblijfselen van de mensheid die een gigantische, voortdurend bewegende trein bewoont die de wereld omcirkelt. De show stelt de klassenoorlog, het sociale onrecht en de overlevingspolitiek in vraag.

Titel: Snowpiercer
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 3 seizoenen
Categorie: Actie, Drama, Sci-Fi
IMDb: 6.7 uit 23.000 stemmen
Makers: Graeme Manson, Josh Friedman
Cast: Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Snowpiercer op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 3 op Netflix België?

  • Wanneer komt Snowpiercer seizoen 3 op Netflix België?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Snowpiercer op Netflix komt, maar naar verwachting zal dit op basis van de release data van de eerste twee delen rond begin 2022 zijn. Zodra we een exacte datum hebben, hoor je het via je mail.

  • Kun je Snowpiercer seizoen 3 ook ergens anders online kijken dan op Netflix?

    Momenteel zijn de rechten exclusief aangekocht door Netflix, dus is de serie niet op een ander video on demand-platform te bekijken.

→ Vergelijkbare series met Snowpiercer vind je hier 🍿

Komt er een Snowpiercer seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Goed nieuws, want de komst van het vierde seizoen van de serie is al vóór de release van deel 3 bevestigd. Er komen dus nog meer afleveringen van Snowpiercer aan!

Welke teaser of trailer is er van Snowpiercer seizoen 3?

Er is nog geen trailer van het derde seizoen, maar gelukkig wel van deel 2 van de serie. Bekijk hieronder de beelden om alvast in de stemming te komen.

Snowpiercer: Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix