Netflix-serie ‘Snowpiercer’ heeft nu al een vierde seizoen gekregen

Wat een heerlijk nieuws voor fans van de razend populaire TNT-serie Snowpiercer. Het televisienetwerk heeft al tijdens het filmen van het derde seizoen besloten om de serie te verlengen met een vierde deel. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Snowpiercer seizoen 4 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Snowpiercer over?

De aarde is bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans ​​te midden van de spanningen aan boord.

Soort: Serie
Jaar: 2020
Taal: Engels
Seizoenen: 4 seizoenen
Categorie: Actie, Drama, Sci-Fi
IMDb: 6.9 uit 39.000 stemmen
Makers: Graeme Manson, Josh Friedman
Cast: Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 4 op Netflix in België?

Goed nieuws, want Snowpiercer is officieel verlengd met een vierde seizoen door het televisienetwerk TNT! Dat werd al tijdens het filmen van seizoen 3 bekendgemaakt via het Twitter-account van de serie.

Momenteel zijn de verwachtingen dat het derde seizoen rond januari 2022 online verschijnt, wat een jaar na de release van seizoen 2 is. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk om te denken dat januari 2023 de verwachte tijdlijn zou volgen voor de lancering van seizoen 4. Niets is hierover echter nog met zekerheid te zeggen.

  • Waar kun je de serie Snowpiercer online kijken?

    Momenteel zijn de rechten exclusief aangekocht door Netflix, dus is de serie niet op een ander video on demand-platform te bekijken.

  • Wanneer komt Snowpiercer seizoen 3 op Netflix in België?

    We hebben nog geen release datum van het vierde seizoen, maar schattingen leiden tot een verwachting van begin 2023. Zodra we meer informatie of een exacte datum hebben, hoor je het via je mail.

→ Vergelijkbare series met Snowpiercer vind je hier 🍿

Komt er een Snowpiercer seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een vijfde deel van de serie op Netflix zal volgen. Zodra we hier meer over weten, wordt het nieuws op Streamwijzer bekendgemaakt.

Welke teaser of trailer is er van Snowpiercer seizoen 4?

Er is nog geen trailer van het vierde seizoen, maar gelukkig wel van deel 2 van de serie. Bekijk hieronder de beelden om alvast in de stemming te komen.

Snowpiercer: Seizoen 2 | Officiële trailer | Netflix