Snowpiercer seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Wat een heerlijk nieuws voor fans van de razend populaire TNT-serie Snowpiercer. Het televisienetwerk heeft al tijdens het filmen van het derde seizoen besloten om de serie te verlengen met een vierde deel. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Snowpiercer seizoen 4 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Snowpiercer seizoen 4 op Netflix in België?

Goed nieuws, want Snowpiercer is officieel verlengd met een vierde seizoen door het televisienetwerk TNT! Dat werd al tijdens het filmen van seizoen 3 bekendgemaakt via het Twitter-account van de serie.

Sinds januari 2022 wordt het derde seizoen uitgezonden, wat een jaar na de release van seizoen 2 is. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk om te denken dat januari 2023 de verwachte tijdlijn zou volgen voor de lancering van seizoen 4. Niets is hierover echter nog met zekerheid te zeggen. We houden je als eerste op de hoogte via je mail.

Waar gaat het verhaal van Snowpiercer over?

In deze TNT-serie is de aarde bevroren. De laatste overlevende mensen wonen in een lange trein die de wereld rondcirkelt en zoeken balans ​​te midden van de spanningen aan boord.

TitelSnowpiercer
Jaar2020
SoortSerie
TaalEngels
Duur4 seizoenen
GenreSci-Fi, Drama, Actie
IMDb6,9 uit 44.000 stemmen
MakerGraeme Manson, Josh Friedman
CastJennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Alison Wright, Iddo Goldberg, Lena Hall, Sheila Vand, Roberto Urbina, Sean Bean
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Snowpiercer seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Op het moment van schrijven is nog niet bekend of er na het vierde seizoen van Snowpiercer ook een vijfde deel zal volgen. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen via onze website en social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Snowpiercer seizoen 4?

Er zijn nog geen beelden van het vierde seizoen, maar hieronder bekijk je direct de officiële trailer van Snowpiercer seizoen 3 om alvast in de stemming te komen.


Synopsis: Netflix