Gloednieuwe animatiefilm Soul is nu te zien op Disney+

Disney+ lanceert weer een gloednieuwe titel exclusief op de streamingdienst, in plaats van in de bioscopen. The Walt Disney Company heeft namelijk besloten om de film Soul (2020) over een muzikant die zijn passie voor muziek is kwijtgeraakt, direct naar de streamingdienst te brengen. Het wordt een kerstcadeautje, want vanaf 25 december 2020 is de film direct beschikbaar voor iedereen met een abonnement op Disney+ in België.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Soul (2020) op Disney+ België

Hieronder vind je de trailer en het verhaal van de gloednieuwe film Soul, zodat je vast in de stemming kunt komen voor de release op Disney+ in België.

Verhaal

Een muzikant die zijn passie voor muziek is kwijtgeraakt, wordt uit zijn lichaam getransporteerd en moet zijn weg terug vinden met de hulp van een babyziel die zichzelf leert kennen.

Nieuwste trailer van oktober 2020

Begin dit jaar werd er al een trailer uitgebracht van Soul, maar Disney+ heeft door het uitstellen van de release en het weerhouden van de filmweergave in de bioscoop besloten om een nieuwe trailer uit te brengen. Bekijk hem nu direct hieronder!

Mocht je de trailer liever in de originele taal bekijken, ga dan direct naar de Engelse trailer.

Trailer van begin 2020

Mocht je nog niet genoeg hebben gezien van deze gloednieuwe muzikale Disney/Pixar-film, dan kun je hier ook de eerder uitgebrachte trailer nog bekijken.


Details van de film

Titel: Soul
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 1 uur en 30 minuten
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
Regisseur: Pete Docter, Kemp Powers
Schrijvers: Pete Docter, Mike Jones
Cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Quest Love
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Het volledige aanbod van films en series op Disney+ vind je bij de pagina met het volledige Disney+ aanbod in België.