Soul op Disney+ streamen: zo werkt dat stap voor stap!

Vanaf vrijdag 25 december 2020, Eerste Kerstdag, is de gloednieuwe film Soul op Disney+ te bekijken. Daarmee slaat de nieuwste Disney-Pixar film de bioscopen over en is hij enkel en alleen in je eigen huiskamer te bekijken. De kritieken zijn al lovend, dus het is het absoluut waard om hiervoor eens een kijkje bij Disney+ te nemen. In dit artikel leggen we uit hoe je de film online kunt streamen als je al wel of nog geen abonnement op de streamingdienst hebt en kom je meer te weten over het video on demand-platform van Disney.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Hoe kun je online Soul kijken?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat Soul niet te zien zal zijn op streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video. The Walt Disney Company heeft namelijk besloten om nieuwe films zoals deze exclusief op de eigen streamingdienst Disney+ uit te brengen. De enige manier om gratis en legaal naar de film te kijken is dus als je een abonnement op Disney+ hebt, waarbij je niet voor extra kosten losse films aan hoeft te schaffen zoals bij het video on demand-platform Google Play of de Prime Video Store.

Zo kijk je Soul online op Disney+ als je nog geen abonnement hebt

  1. Klik hier om naar de website van Disney+ te gaan
  2. Kies voor een maand- of jaarabonnement ter waarde van €6.99 per maand of €69.99 per maand (let op: deze prijs wordt binnenkort verhoogd door de toevoeging van Star, maar je krijgt een lidmaatschap nog voor de oude prijs als je hem nu afsluit)
  3. Vul je gegevens in en sluit je abonnement af bij Disney+
  4. Klik hier om naar Soul te gaan en begin direct met streamen!

Zo kijk je Soul online op Disney+ als je al wel een abonnement hebt

  1. Klik hier om naar Soul te gaan
  2. Klik op afspelen en begin direct met streamen!

Meer informatie over Soul (2020)

Geweldig, je weet nu hoe je Soul online kunt bekijken bij Disney+ in Nederland en België! Hieronder vind je meer informatie over de film, zodat je helemaal op de hoogte bent van het verhaal, de trailer, de cast, de aanbevolen leeftijd en nog veel meer ins en outs van deze gloednieuwe aanwinst van deze magische streamingdienst.

Verhaal

Wat maakt jou precies… JOU? In de film “Soul” van Pixar Animation Studios krijgt muziekleraar Joe Gardner (stem van Kenny B) de kans om in de beste jazzclub van de stad te spelen. Maar door een ongelukkige val belandt hij vanuit de straten van New York in Het Grote Hiervoor – de plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze op aarde komen. Vastbesloten om terug te keren naar zijn leven, vormt Joe een team met 22 (stem van Jacqueline Govaert), die niet kan begrijpen wat er leuk zou zijn aan het leven als mens. Terwijl Joe wanhopig probeert om 22 duidelijk te maken wat er zo mooi aan het leven is, vindt hij het antwoord op een paar belangrijke levensvragen.

Trailer

Details

Titel: Soul
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 1 uur en 46 minuten
Leeftijd en classificatie: 6 jaar of ouder en angst
Categorie: Animatie, Familie, Komedie, Fantasy, Muziek
Regisseur: Pete Docter, Kemp Powers
Schrijvers: Pete Docter, Mike Jones
Engelse stemmen cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Quest Love, Angela Bassett, Phylicia Rashad, Daveed Diggs
Nederlandse stemmen cast: Kenny B, Ryanne van Dorst, Jacqueline Govaerts, Glennis Grace
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Het volledige aanbod van films en series op Disney+ vind je bij de pagina met het volledige Disney+ aanbod in België.