Waar kun je de film Space Jam 2 (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Space Jam 2 online kijken kunnen. Maar liefst 25 (!) jaar na de komst van de eerste film met Michael Jordan is het nu eindelijk tijd voor vervolg (getiteld Space Jam: A New Legacy) met in de hoofdrol naast de Looney Tunes natuurlijk dé basketbalster van dit moment… LeBron James! In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, HBO Max, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Space Jam 2 online kijken?

Google Play: Deze film is te huren of kopen bij het video on demand-platform. Ga direct naar Space Jam 2: A New Legacy op Google Play.

✅ HBO Max: Bij HBO Max kun je deze titel vanaf de lancering op 14 juli 2021 zien, omdat het gaat om een Original titel. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in Europa, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit Europa naar HBO Max kunt kijken.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Space Jam: A New Legacy bij HBO Max en begin met kijken! 🍿

⛔️ Deze film is helaas momenteel niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video.

Verhaal van Space Jam 2 (2021)

NBA superster LeBron James vormt een team met Bugs Bunny en de rest van de Looney Tunes voor dit langverwachte vervolg.

Streaming informatie over de film

Titel: Space Jam: A New Legacy / Space Jam 2
Jaar: 2021
Soort: Film
Categorie: Animatie, Avontuur, Komedie
Taal: Engels
Duur: 1 uur en 55 minuten
Budget: $161,900,000
Cast: LeBron James, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green, Cedric Joe

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.