Waar kan ik de film Spider-Man: Homecoming (2017) online streamen in België?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de film Spider-Man: Homecoming uit 2017. De film behaalde tot dusver een 7.4 uit 519.000 stemmen op IMDb en filmliefhebbers streamen de film graag. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Spider-Man: Homecoming uit 2017 online kijken?

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Helaas is Spider-Man: Homecoming op het moment van schrijven niet te zien op de streamingdiensten waar je een abonnement voor aanschaft om onbeperkt te kijken zoals Netflix, Amazon Prime Video of Disney+, maar via de onderstaande kanalen kun je wil de losse film streamen. Bekijk zeker even de prijs op elke streamingdienst, zodat je de beste deal van dit moment scoort.

Prime Video Store: De Prime Video Store heeft deze titel tevens beschikbaar gesteld voor aanschaf. Ga direct naar de film in de Prime Store.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Verhaal van Spider-Man: Homecoming (2017)

Peter Parker balanceert zijn leven als gewone middelbare scholier in Queens met zijn superhelden alter-ego Spider-Man, en komt op het spoor van een nieuwe dreiging die het luchtruim van New York City doorkruist.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2017
Duur: 2 uur en 13 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Sci-Fi
Regisseur: Jon Watts
Schrijvers: Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Jon Watts
Cast: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr.
IMDb: 7.4 uit 519.000 stemmen op IMDb
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.