Er komt geen Spinning Out seizoen 2 op Netflix

Sinds januari 2020 is de serie Spinning Out te zien op Netflix België. Nu is de vraag van vele fans wanneer seizoen 2 van de serie op de streamingdienst zal verschijnen. Helaas is er slecht nieuws. De streamingdienst heeft laten weten geen tweede seizoen van de serie in productie te nemen. Jammer genoeg voor de fans zal er dus geen Spinning Out S2 op Netflix komen in de toekomst.

Waar gaat het verhaal van Spinning Out over?

Kat Baker, een getalenteerde, professionele kunstschaatsster staat op het punt staat haar schaatsen aan de wilgen te hangen na een rampzalige val. Wanneer Kat van de gelegenheid gebruik maakt om haar carrière als als duo voort te zetten met een getalenteerde partner, riskeert ze een meedogenloos bewaard geheim bloot te leggen dat haar hele leven zou kunnen ontrafelen. Op en naast het ijs, zullen Kat en haar nieuwe partner geconfronteerd worden met angstaanjagende kansen, letsel aan lichaam en ziel, financiële opoffering en zelfs potentiële mentale instorting op weg naar het realiseren van hun Olympische droom.

De serie Spinning Out is ook op IMDb te vinden en krijgt een 7.9 uit 10.

Komt er een Spinning Out seizoen 2 op Netflix België of eindigt het bij deel 1?

Komt er een Spinning Out seizoen 2 op Netflix België of eindigt het bij deel 1?

Helaas heeft Netflix laten weten geen tweede seizoen van Spinning Out in productie te nemen. Deze beslissing wordt altijd gemaakt op basis van een afweging van kosten aan de ene kant en kijkcijfers en prijzen aan de andere kant. Hiervoor neemt Netflix de data van de eerste maand na het uitbrengen van de serie, waardoor we nu een maand na de release op 1 januari 2020 weten dat er geen tweede seizoen van Spinning Out zal volgen.

→ Vergelijkbare series met Spinning Out vind je hier 🍿