Deze 10 geweldige films en series verschijnen volgende week op Disney+ Star (deel 6)

Goed nieuws, want er komen volgende week dinsdag direct 271 nieuwe films en series voor volwassenen naar Disney+ door de lancering van de nieuwe categorie Star. Hieronder vind je een greep van 10 films en series op Disney+ Star die direct online zullen verschijnen bij de lancering.

10x Films en series die op Disney+ Star komen op 23 februari 2021 (deel 6)

Op 23 februari 2021 wordt de nieuwe categorie Star aan Disney+ toegevoegd met direct 271 films en series voor volwassenen. Het aanbod van Disney+ Star wordt in het eerste jaar aangevuld tot meer dan 1.000 nieuwe titels. De prijs van Disney+ wordt wel met 22% verhoogd. Meer informatie vind je op de overzichtspagina van Disney+ Star.

We lichten deze week meermaals 10 films en series uit die naar Disney+ Star komen op 23 februari bij de lancering:

Ga naar deel 1 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 1️⃣

Ga naar deel 2 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 2️⃣

Ga naar deel 3 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 3️⃣

Ga naar deel 4 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 4️⃣

Ga naar deel 5 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 5️⃣

1. Sons of Anarchy (seizoen 1-7)

Een motorrijder worstelt met zijn vaderschap en zijn betrokkenheid bij een outlaw motorclub.

2. War for the Planet of the Apes (2017)

Nadat de apen onvoorstelbare verliezen hebben geleden, worstelt Caesar met zijn duistere instincten en begint hij zijn eigen mythische zoektocht om zijn soort te wreken.

3. 9-1-1 (seizoen 1-3)

Onderzoekt de ervaringen onder hoge druk van de eerste hulpverleners die in de meest beangstigende, schokkende en hartverlammende situaties terechtkomen.

4. Four Falls of Buffalo (2015)

Een kijkje achter de schermen bij de vier keer dat de Buffalo Bills naar de Super Bowl gingen in het begin van de jaren 90.

5. The X-Files (seizoen 1-9)

Twee F.B.I.-agenten, Fox Mulder de gelovige en Dana Scully de scepticus, onderzoeken het vreemde en onverklaarbare, terwijl verborgen krachten hun inspanningen proberen te belemmeren.

6. The Book Thief (2013)

Terwijl ze wordt blootgesteld aan de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog in Duitsland, vindt de jonge Liesel troost door boeken te stelen en ze te delen met anderen. In de kelder van haar huis wordt een Joodse vluchtelinge beschermd door haar adoptieouders.

7. O.J.: Made in America (seizoen 1)

Een kroniek van de opkomst en ondergang van O.J. Simpson, wiens geruchtmakende moordzaak de omvang van de Amerikaanse raciale spanningen blootlegde en een gebroken en verdeeld natie onthulde.

8. 127 Hours (2010)

Een bergbeklimmer komt vast te zitten onder een rotsblok terwijl hij alleen aan het canyoning is in de buurt van Moab, Utah en neemt zijn toevlucht tot wanhopige maatregelen om te overleven.

9. Ugly Betty (seizoen 1-4)

De slimme, maar gezonde Betty omarmt haar unieke uiterlijk en onafhankelijke houding in de moordende modewereld van New York.

10. Bad Times at the El Royale (2018)

Begin jaren 70. Vier vreemdelingen checken in bij het El Royale Hotel. Het hotel is verlaten, bemand door een enkele receptionist. Sommige van de redenen waarom de nieuwe gasten er zijn, zijn niet zo onschuldig en sommigen zijn niet wie ze lijken te zijn.

Alle 271 films en series die direct op Disney+ Star verschijnen

In totaal zullen er in het eerste jaar 1.000 nieuwe films en series voor volwassenen op Disney+ verschijnen na de lancering van de nieuwe categorie Star, maar op de eerste dag worden er direct 271 titels online geplaatst. Op de pagina met het complete aanbod van Disney+ Star vind je welke films en series inmiddels bevestigd zijn door de streamingdienst voor de lancering op en na 23 februari 2021.

Meer film- en serietips na het bingewatchen

Ben je fan van andere toptitels op Disney+ of andere streamingdiensten in België? Neem dan ook eens een kijkje tussen de aangeraden films en series na Virgin River, na The Queen’s Gambit en na Lupin. Verder vind je op Streamwijzer in deze koude tijd ook 8 kijktips om de sneeuwstorm mee door te komen. Zo ben je verzekerd van de ideale film of serie op jouw favoriete video on demand-platform!