Eerste 2 seizoenen van Grey’s Anatomy spin-off serie ‘Station 19’ zijn nu te zien op Disney+

Momenteel is het in België niet mogelijk om online naar de spin-off serie Station 19 van het populaire Grey’s Anatomy te kijken. Daar komt gelukkig verandering in, want seizoen 1-2 van de serie zijn vanaf 25 juni 2021 op Disney+ in België te streamen. Hieronder vind je meer informatie en de trailer van de serie over de brandweerkazerne in Seattle, Washington.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Seizoen 1 & 2 van Station 19 zijn vanaf 25 juni 2021 te zien op Disney+ in België

Er komen allerlei nieuwe films en series op Disney+ in juni 2021, waaronder op 25 juni maar liefst 2 seizoenen van de Grey’s Anatomy spin-off serie Station 19. Het derde deel van de serie is al een tijdje uit en het vierde wordt op het moment van schrijven vertoond in de Verenigde Staten. Wanneer seizoen 3-4 van Station 19 naar Disney+ in België komen, is momenteel helaas nog niet bekend.

Verder verschijnen in juni 2021 onder andere de nieuwe Marvel-serie Loki, maar ook seizoen 1 van Pride, seizoen 1-6 van The Americans, Gullivers Travels, seizoen 1-4 van My Name is Earl en nog heel veel meer. Houd Streamwijzer in de gaten voor de laatste updates.

Verhaal en trailer van Station 19 op Disney+

Een groep heldhaftige brandweermannen van kazerne 19 in Seattle – van de commandeur tot de nieuwste rekruut – riskeert leven en hart tijdens en na hun dienst. Deze dappere mannen en vrouwen zijn net familie, letterlijk en figuurlijk, en samen zetten ze hun eigen leven op het spel als hulpverleners die anderen redden.

Titel: Station 19
Jaar: 2018
Duur: 4 seizoenen
Categorie: Drama, Actie, Romantiek
Netwerk: ABC
Cast: Jaina Lee Ortiz, Jason George, Boris Kodjoe, Grey Damon, Barrett Doss
Kijken: Bekijk direct op Disney+