Stranger Things seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Ben je ook door het derde deel van Stranger Things heen geraasd? En kun je niet wachten tot het vierde seizoen? Gelukkig is de komst inmiddels officieel bekendgemaakt en weten we dat het vierde seizoen van Stranger Things in 2021 naar Netflix komt! Wat weten we tot nu toe over Stranger Things S4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Stranger Things over?

Stranger Things speelt zich af in het fictionele plattelandsplaatsje Hawkins in Indiana in het begin van de jaren ’80. Het nabij gelegen Hawkins National Laboratory doet ogenschijnlijk wetenschappelijk onderzoek voor het United States Department of Energy. In het geheim doet het echter experimenten naar het paranormale en bovenmenselijke. Onder andere worden er testen gedaan op mensen. Ze hebben een portaal gecreëerd naar een andere dimensie die ‘The Upside Down’ heet. De invloed van The Upside Down begint onwetende bewoners van Hawkins te beïnvloeden op rampspoedige manieren. Alle seizoenen haal je ook hier.

Op IMDb wordt de serie Stranger Things beoordeeld met een 8.9 uit 10.

Wanneer komt Stranger Things seizoen 4 op Netflix België?

Wanneer komt Stranger Things seizoen 4 op Netflix België?

Het vierde seizoen van Stranger Things zal naar verwachting ergens in 2021 op Netflix verschijnen. Een exacte datum is nog niet bekend, maar we laten het je via je mail weten zodra hier meer over bekend is.

Kom er een Stranger Things seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de uiteindelijke lengte van de serie Stranger Things. Over een mogelijk vijfde deel weten we vast pas meer na het publiceren van seizoen 4.

Welke teaser of trailer is er al van Stranger Things 4?

Bekijk hieronder de eerste beelden van Stranger Things seizoen 4!

Stranger Things 4 | Liefs uit …Rusland | Netflix
Stranger Things 4 | Eleven, are you listening? | Netflix