Naast de bekende film is deze Italiaanse misdaadserie ook een absolute hit! Sinds oktober 2020 is het derde seizoen op Netflix te zien en nu zijn fans benieuwd of er ook een deel 4 zal volgen. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Suburra seizoen 4 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Suburra over?

In 2008 slaat een gevecht over land in een badplaats bij Rome om in een dodelijke strijd tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici en het Vaticaan.

Titel: Suburra
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Drama, Horror, Mystery
Makers: Mike Flanagan
Cast: Amelie Bea Smith, Benjamin Evan Ainsworth, Henry Thomas
IMDb: 7.7 uit 20,190 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Suburra seizoen 4 op Netflix België?

Wanneer komt Suburra seizoen 4 op Netflix België?

Momenteel is jammer genoeg nog niets bekend over de mogelijke komst van een vierde seizoen van Suburra, laat staan of en wanneer dit op Netflix België zal verschijnen. Zodra meer nieuws over de release datum van een nieuw seizoen in de reeks bekend is, zal het via je mail bekendgemaakt worden.

→ Meer films en series van Suburra vind je hier 🍿

Komt er een Suburra seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is momenteel nog niets bekend over de eventuele komst van een vijfde deel van Suburra. Zodra we meer weten, vind je het nieuws natuurlijk op Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Suburra seizoen 4?

Aangezien het nog niet bekend is of er een vierde seizoen van Suburra komt, vind je hieronder de trailer van het derde deel van de Italiaanse serie.

Suburra Season 3 | Official Trailer | Netflix