Waar kan ik de serie Superman & Lois online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe je de serie Superman & Lois online kijken kunt. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Superman & Lois online kijken?

The CW: Sinds 23 februari 2021 is Superman & Lois gelanceerd door het televisienetwerk The CW. Met een VPN kun je direct beginnen met kijken en dat kost helemaal niets. Ga direct naar de serie op de website van The CW.

In België is er nog geen streamingdienst geweest die de rechten van The CW heeft overgekocht, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Neem een goede VPN (lees hier uitleg en tips) en begin direct met het streamen van alle afleveringen van Superman & Lois.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN voor maar €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Superman & Lois op de website van The CW en begin met kijken! 🍿

Verhaal van Superman & Lois (2021)

Volg ‘s werelds beroemdste superheld en stripboeks beroemdste journalist terwijl ze omgaan met alle stress, druk en complexiteit die komen kijken bij het zijn van werkende ouders in de hedendaagse maatschappij.

Superman & Lois | Official Trailer

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
IMDb: 8.0 uit 6.000 stemmen
Duur: 1 seizoen
Maker: Greg Berlanti, Todd Helbing
Cast: Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Alex Garfin

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.