Er komt geen zestiende seizoen van Supernatural op Amazon Prime Video

Fans van Supernatural stonden te springen van geluk toen 14 delen online verschenen op Amazon’s streamingdienst en in februari 2021 volgde het vijftiende seizoen in Nederland. Voor België is hier nog niets over bekend. Inmiddels is de serie echter helaas ten einde. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Supernatural seizoen 16 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Supernatural over?

Supernatural gaat over de broers Winchester die het bovennatuurlijke kwaad bestrijden. Ze nemen hierbij de taak van hun vader John over, die hiermee begonnen is om de dood van zijn vrouw te wreken. Dankzij hun vader groeien Sam en Dean op als demonenjagers. In elke aflevering lossen Dean en Sam een mysterie op door met een bovennatuurlijke tegenstander af te rekenen. Mysteries draaien meestal om kwaadaardige geesten, maar ook vampiers, weerwolven en andere demonen moeten worden verslagen.

Titel: Supernatural
Soort: serie
Seizoenen: 15 seizoenen
Genre: Drama, Fantasy, Horror
Streamingdienst: Amazon Prime Video
IMDb: 8.4 op IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
Direct kijken via Amazon Prime Video: Kijk 30 dagen gratis

Komt er een Supernatural seizoen 16 op Amazon Prime Video of een andere streamingdienst?

  1. Komt er een seizoen 16 van Supernatural?

    Helaas zal er geen zestiende seizoen van Supernatural komen. Na de release van seizoen 15 is de serie gecanceld door de makers, waardoor er geen nieuwe delen meer zullen verschijnen.

  2. Waar kun je de serie Supernatural online kijken?

    In België kun je enkel op Amazon Prime Video naar de serie Supernatural kijken. Je kunt op Streamwijzer meer lezen over de kosten van een abonnement op Amazon Prime Video en je kunt 30 dagen gratis kijken.

→ Alle seizoenen van Supernatural vind je ook hier 🍿