Fans van romantische series als Virgin River en When Calls The Heart waren dolblij met de komst van de nieuwe Netflix Original gebaseerd op de boeken van Sherryl Woods: Sweet Magnolias! Ook de serie Chesapeake Shores is namelijk gebaseerd op haar verhalen.

Nu zijn de snelle kijkers benieuwd of er een vervolgseizoen van de gloednieuwe serie aan zit te komen. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Sweet Magnolias over?

De serie richt zich op drie vrouwen in Zuid-Carolina, beste vrienden sinds de middelbare school, terwijl ze elkaar begeleiden in de complexiteit van de romantiek, carrière en familie.

Titel: Sweet Magnolias
Soort: Serie
Jaar: 2020
Categorie: Drama
Seizoenen: 1 seizoen
IMDb: 7.3 uit 1,223 stemmen
Makers: Sheryl J. Anderson
Cast: JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Sweet Magnolias op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix België?

Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix België?

Momenteel is er helaas nog niets bekend over een eventuele verlenging van Sweet Magnolias met een tweede seizoen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina worden geplaatst. Naar verwachting zou een mogelijk vervolgseizoen na bevestiging rond 2021 gepubliceerd kunnen worden.

→ Vergelijkbare series met Sweet Magnolias vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Sweet Magnolias naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een Sweet Magnolias seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Omdat we nog niets weten over een deel 2, is ook een derde vervolgseizoen nog niet in de publiciteit gebracht. Als hier meer over bekend is, laten we het nieuws op Streamwijzer weten.

Welke teaser of trailer is er van Sweet Magnolias seizoen 2?

Op dit moment zijn er nog geen trailers of teasers van seizoen 2, maar warm alvast op met de heerlijke beelden van seizoen 1!

SWEET MAGNOLIAS | Official Trailer | Netflix