Tweede seizoen van ‘Sweet Magnolias’ komt pas in 2022 naar Netflix

Fans van romantische series als Virgin River en When Calls The Heart waren dolblij met de komst van de nieuwe Netflix Original gebaseerd op de boeken van Sherryl Woods: Sweet Magnolias! Ook de serie Chesapeake Shores is namelijk gebaseerd op haar verhalen. Nu zijn ze benieuwd wanneer het vervolgseizoen van de serie eraan zit te komen. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix!

→ De elfdelige boekenserie waarop Sweet Magnolias is gebaseerd vind je hier 📚

Waar gaat het verhaal van Sweet Magnolias over?

Gebaseerd op de populaire boekenreeks van Sherryl Woods, volgt Sweet Magnolias de levenslange beste vriendinnen Maddie (Joanna Garcia Swisher), Helen (Heather Headley) en Dana Sue (Brooke Elliott) terwijl ze een balans zoeken tussen relaties, familie en carrière in het charmante kleine stadje Serenity, South Carolina.

Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Drama, Romantiek, Romantische dramaseries
Seizoenen: 2 seizoenen
IMDb: 7.4 uit 9.900 stemmen
Makers: Sheryl J. Anderson
Cast: JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott, Heather Headley
Gebaseerd op de boeken van: Sherryl Woods
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix in België?

In juli 2020 werd de romantische dramaserie Sweet Magnolias officieel verlengd met een tweede seizoen. Dat werd onder andere in een bericht op Twitter bekendgemaakt.

Eerder leek het plan dat het vervolgseizoen in 2021 online zou verschijnen, maar de productie blijkt vertraging op te hebben gelopen. Veel series hebben hier dit jaar last van door de gevolgen van de Coronapandemie. Volgens Deadline zal het nog tot 2022 duren tot het tweede deel van Sweet Magnolias op Netflix zal verschijnen.

  • Waar kun je de serie Sweet Magnolias online kijken?

    De serie Sweet Tooth is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  • Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix in België?

    In 2022 zal Sweet Magnolias seizoen 2 naar Netflix komen, maar een exacte datum is op het moment van schrijven nog niet bekend. Je hoort het via je mail zodra we hier meer over kunnen vertellen.

→ Vergelijkbare series met Sweet Magnolias vind je hier 🍿

Komt er een Sweet Magnolias seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we op dit moment nog niets over een eventueel derde seizoen van de serie. Als hier meer over bekend is, laten we het nieuws op Streamwijzer weten.

Welke teaser of trailer is er van Sweet Magnolias seizoen 2?

Op dit moment zijn er nog geen trailers of teasers van seizoen 2, maar warm alvast op met de heerlijke beelden van seizoen 1!

SWEET MAGNOLIAS | Official Trailer | Netflix