Seizoen 2 van Sweet Magnolias staat vanaf vandaag op Netflix

Fans van romantische series als Virgin River en When Calls The Heart waren dolblij met de komst van de nieuwe Netflix Original gebaseerd op de boeken van Sherryl Woods: Sweet Magnolias! Ook de serie Chesapeake Shores is namelijk gebaseerd op haar verhalen.

Nu zijn de snelle kijkers benieuwd of er een vervolgseizoen van de gloednieuwe serie aan zit te komen. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix!

→ De elfdelige boekenserie waarop Sweet Magnolias is gebaseerd vind je hier 📚

Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix in België?

In juli 2020 werd de romantische dramaserie Sweet Magnolias officieel verlengd met een tweede seizoen. Dat werd onder andere in een bericht op Twitter bekendgemaakt.

Eerder leek het plan dat het vervolgseizoen in 2021 online zou verschijnen, maar de productie blijkt vertraging op te hebben gelopen. Veel series hebben hier dit jaar last van door de gevolgen van de Coronapandemie. Volgens Deadline zou het nog tot 2022 duren tot het tweede deel van Sweet Magnolias op Netflix zal verschijnen. Gelukkig kwam er recentelijk een definitieve datum naar buiten, want Netflix heeft in een recap video van S1 laten weten dat de tweede set afleveringen vanaf 4 februari 2022 te zien zullen zijn op de streamingdienst.

  1. Waar kun je de serie Sweet Magnolias online kijken?

    De serie Sweet Magnolias is in België enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 2 op Netflix in België?

    Vanaf 4 februari 2022 zal het tweede seizoen van Sweet Magnolias te zien zijn op Netflix in België.

→ Vergelijkbare series met Sweet Magnolias vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Sweet Magnolias over?

Gebaseerd op de populaire boekenreeks van Sherryl Woods, volgt Sweet Magnolias de levenslange beste vriendinnen Maddie (Joanna Garcia Swisher), Helen (Heather Headley) en Dana Sue (Brooke Elliott) terwijl ze een balans zoeken tussen relaties, familie en carrière in het charmante kleine stadje Serenity, South Carolina.

TitelSweet Magnolias
Jaar2020
SoortSerie
TaalEngels
Duur2 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek, Romantische dramaseries
IMDb7,4 uit 11.000 stemmen
MakerSheryl J. Anderson
CastAnneliese Judge, JoAnna Garcia, Brooke Elliott, Heather Headley, Logan Allen, Carson Rowland, Justin Bruening, Chris Klein, Jamie Lynn Spears
Gebaseerd op de boeken vanSherryl Woods
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Sweet Magnolias seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we op dit moment nog niets over een eventueel derde seizoen van de serie. Als hier meer over bekend is, laten we het nieuws op Streamwijzer weten.

Welke teaser of trailer is er van Sweet Magnolias seizoen 2?

Op dit moment zijn er nog geen trailers of teasers van seizoen 2, maar warm alvast op met de heerlijke recap van seizoen 1!