Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Na een uiterst succesvol eerste seizoen van Sweet Magnolias keerden we in februari 2022 terug naar Serenity voor een tweede set afleveringen van de romantische dramaserie. Nu zijn fans natuurlijk benieuwd wanneer we het derde deel van de show kunnen verwachten. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix in België?

Meestal laat Netflix pas na een paar weken of maanden weten of een serie wordt verlengd met een nieuw seizoen. Het verlengen of stoppen van een serie is meestal gebaseerd op een afweging van productiekosten en kijkcijfers. Bij Sweet Magnolias hebben we ook een aantal maanden moeten wachten op het definitieve nieuws, maar er waren al geruststellende voortekenen. Er lijkt namelijk op basis van de gelijknamige boeken van Sherryl Woods nog meer dan genoeg verhaal over te zijn voor een extra seizoen en daarnaast is Sweet Magnolias absoluut een groot succes voor Netflix.

Nu weten we sinds mei dat Sweet Magnolias inderdaad verlengd is met een derde seizoen met de voortzetting van de rollen van JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott en Heather Headley. Wel leert de ervaring dat het filmen en de nabewerking meestal meerdere maanden duurt. Daarnaast zat er ook een hele lange tijd tussen de premières van S1 (mei 2020) en S2 (februari 2022). Het is dus realistisch om de komst van het vervolgseizoen niet te verwachten vóór 2023. We houden je als eerste op de hoogte via je mail zodra hier meer over bekend wordt gemaakt.

Waar gaat het verhaal van Sweet Magnolias over?

Gebaseerd op de populaire boekenreeks van Sherryl Woods, volgt Sweet Magnolias de levenslange beste vriendinnen Maddie (Joanna Garcia Swisher), Helen (Heather Headley) en Dana Sue (Brooke Elliott) terwijl ze een balans zoeken tussen relaties, familie en carrière in het charmante kleine stadje Serenity, South Carolina.

TitelSweet Magnolias
Jaar2020
SoortSerie
TaalEngels
Duur3 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,4 uit 12.000 stemmen
MakerSheryl J. Anderson
CastAnneliese Judge, JoAnna Garcia, Brooke Elliott, Heather Headley, Logan Allen, Carson Rowland, Justin Bruening, Chris Klein, Jamie Lynn Spears
Gebaseerd op de boeken vanSherryl Woods
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Sweet Magnolias seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet bekend of er ook een vierde seizoen van Sweet Magnolias zal worden gemaakt door Netflix, omdat de komst van S3 nog maar net officieel bevestigd is. We houden je op de hoogte via de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Sweet Magnolias seizoen 3?

Er is nog geen trailer gedeeld van het derde seizoen van de romantische dramaserie, maar je kunt de beelden van deel 2 wel alvast hieronder bekijken om in de stemming te komen.


Synopsis: Netflix