‘Sweet Magnolias’ vernieuwd met seizoen 3 door Netflix

Goed nieuws voor liefhebbers van romantische dramaseries, want één van Netflix‘ grootste kijkcijferkanonnen in dit genre krijgt definitief een derde seizoen. De streamingdienst heeft bevestigd dat we in Sweet Magnolias officieel terug zullen keren naar Serenity.

Komst van ‘Sweet Magnolias’ seizoen 3 officieel bevestigd door Netflix

We hebben een paar maanden op dit mooie nieuws moeten wachten, want begin februari verschenen alle afleveringen van het tweede seizoen van Sweet Magnolias al op Netflix. Gelukkig werden we deze week verblijd met de onderstaande tweet van het Twitter-kanaal van de hitserie, waardoor we weten dat de serie officieel is verlengd met nieuwe afleveringen. JoAnna Garcia Swisher, Brooke Elliott en Heather Headley zullen in het derde seizoen terugkeren in hun geliefde rollen, gebaseerd op hun karakters in de gelijknamige boeken van Sherryl Woods.

Verwachte releasedatum van het derde seizoen

Het is altijd de meest gestelde vraag, maar ook de moeilijkste om te beantwoorden: wanneer komt Sweet Magnolias seizoen 3 op Netflix? Allereerst is het goed om te weten dat er bijna twee jaar zat tussen de lancering van seizoen 1 in mei 2020 en de première van seizoen 2 in februari 2022. De vertraging in de opnames werd echter deels veroorzaakt door de coronapandemie.

De ervaring leert dat het filmen en de nabewerking van een seizoen 3 soortgelijke series meestal meerdere maanden duurt. De kans is dus groot dat S3 ergens in 2023 op Netflix zal verschijnen, maar dat is nog niet officieel bevestigd door de streamingdienst of de makers van de serie. We houden je als eerste op de hoogte via je mail zodra hier meer over bekend wordt gemaakt.


Synopsis: Netflix