Take Me (2017) – film – Netflix België

Take Me is een film uit 2017 die onder andere te streamen is via Netflix op het moment van schrijven. Je vindt of de film op dit moment nog via de streamingdienst, of via andere streamingdiensten, te kijken is op deze pagina. Kijken kan direct via Netflix België. Heb je geen abonnement op Netflix? Bestel Take Me dan!

Verhaal Take Me (2017)

With his simulated kidnapping business flagging, an entrepreneur jumps at a weekend abduction opportunity — only to find the job isn’t what it seems.

Take Me (2017) op Netflix België

Titel: Take Me
Jaar: 2017
Soort: film
Streamingdienst: Netflix
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
TVOD: Zoeken
Direct kijken via Netflix: Kijken
Meer over Take Me op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Netflix België vind je bij de pagina Netflix aanbod.