De concertfilm van Taylor Swift komt naar Disney+ (en dit is wanneer)

Swifties, opgelet! Disney+ heeft zojuist laten weten dat ze de rechten gestrikt hebben van de concertfilm Taylor Swift: The Eras Tour. Het concert van de immens populaire zangeres, die bekend is van liedjes als Anti Hero en Cruel Summer, verschijnt binnenkort bij de streamingdienst. Wij laten je weten wanneer.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Taylor Swift: The Eras Tour’ komt op déze datum naar Disney+

Vorig jaar verscheen Taylor Swift: The Eras Tour in de bioscoop. Vier weken lang werden bioscopen van over de hele wereld omgetoverd tot Taylor Swift-theater. Goed nieuws voor Vlaamse Swifties, want de zangeres slaat België tijdens de komende tour helaas over. Gelukkig kon je dus wel genieten van het concert op het witte doek en binnenkort ook vanuit de eigen woon- of slaapkamer.

Disney+ heeft de streamingwedstrijd gewonnen en is er vandoor gegaan met de uitzendrechten. Taylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s version) zal op vrijdag 15 maart op Disney+ verschijnen.

‘Taylor Swift: The Eras Tour’ bevat extra nummers

Er is meer goed nieuws, want er zullen vijf extra nummers te zien zijn. Fans kunnen in deze versie genieten van het nummer Cardigan en vier extra akoestische nummers. Deze nummers waren nog niet eerder in de concertfilm te horen.

De film is geregisseerd door Sam Wrench. Hij werkte eerder al aan concertfilms van artiesten als Billie Eilish, BTS en Lizzo. CEO van Disney, Bob Iger, is blij met de komst van de concertfilm. Hij zei hierover het volgende:

🗣️ “The Eras Tour is een waar fenomeen dat fans over de hele wereld heeft geraakt en blijft boeien. We zijn erg enthousiast om dit geweldige concert aan iedereen over de hele wereld te laten zien, exclusief op Disney+.”
– Bob Iger, CEO Disney

Verhaal van ‘Taylor Swift: The Eras Tour’ (2023)

Taylor Swift komt naar het grote scherm. Dompel jezelf onder in deze once-in-a-lifetime concertervaring.

TitelTaylor Swift: The Eras Tour (Taylor’s Version)
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 48 minuten
TaalEngels
CategorieMuziek
CastTaylor Swift

Synopsis: AMC Theatres / Cinemark Theatres

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.