Netflix deelt zalige teaser van ‘La Casa de Papel’ seizoen 5 deel 2

Het naderende einde is bitterzoet, maar binnenkort zit La Casa de Papel er toch echt op. Seizoen 5B verschijnt op 3 december 2021 pas online, maar Netflix heeft gelukkig alvast een korte sneak peek in de vorm van een exclusieve clip gegeven van bijna 2 minuten om ons op te warmen voor de slotrelease.

Netflix deelt exclusieve clip van ‘La Casa de Papel’ seizoen 5B

Deze zinderende eerste beelden van de laatste aflevering werden tijdens het wereldwijde Netflix-fanevenement TUDUM met ons gedeeld.

Laatste 8 afleveringen zijn te zien vanaf 3 december

Je bent inmiddels in deel 3 & 4 van La Casa de Papel gewend geraakt aan 8 afleveringen per seizoen, terwijl in deel 1 & deel 2 resptecievelijk nog 13 en 9 episodes te vinden waren. Het vijf seizoen zal gelukkig langer zijn, maar het aantal afleveringen wat we op 3 september voorgeschoteld krijgen was minder. Dat komt dus doordat het seizoen in tweeën is gesplitst. Seizoen 5 bevat in totaal 10 afleveringen, wat betekent dat de eerste en tweede set beiden bestaan uit 5 afleveringen.

Na de lancering van het eerste deel van La Casa de Papel seizoen 5 moeten we precies 3 maanden wachten op de allerlaatste set afleveringen. Een paar weken geleden deelde Netflix namelijk een bekendmakingsvideo, waarin we de release datum van het vijfde seizoen van La Casa de Papel te zien kregen. Het werd een verrassing dat het slotseizoen in twee delen uitgebracht zal worden. Volume 1 verscheen dus op 3 september 2021 om 09:00 uur en Volume 2 zal twee maanden later op 3 december 2021 online te zien zijn, ook vanaf 09:00 uur ‘s ochtends.

Meer informatie: hier gaat de Netflix-serie ‘La Casa de Papel’ over

Een crimineel mastermind genaamd El Profesor heeft het plan om de grootste overval in de geschiedenis te plegen door miljarden euros te printen in de Koninklijke Munt in Spanje. Om hem te helpen met zijn ambitieuze plan zoekt hij acht mensen bij elkaar met speciale skills die allen niks te verliezen hebben. De groep dieven neemt gijzelaars om hen te helpen bij de onderhandelingen met de politie. Naarmate de tijd vordert maken de rovers zich klaar voor de confrontatie met de politie.

Jaar2017
SoortSerie
Duur5 seizoenen
GenreActie, Misdaad, Mystery
IMDb8,3 uit 352.000 stemmen
MakerÁlex Pina
CastÚrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán
KijkenBekijk direct op Netflix