Teaser: vijfde seizoen van romantische dramaserie ‘Chesapeake Shores’

Hallmark Channel heeft de allereerste beelden gedeeld van het vijfde seizoen van Chesapeake Shores. De romantische dramaserie, die op het moment van schrijven bij Netflix te zien is, krijgt in augustus vervolgafleveringen.

Eerste teaser: vijfde seizoen van Chesapeake Shores

Begin juli hebben de makers van Chesapeake Shores een korte teaser maar heerlijke teaser gedeeld van seizoen 5 die hieronder te bekijken is. Hallmark Channel liet deze eerste beelden zien via hun YouTube-kanaal.

Chesapeake Shores seizoen 5 gaat van start in augustus 2021

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het filmen van seizoen 5 van start is gegaan op 12 april 2021. Dat liet de schrijfster van de boekenreeks waarop de serie gebaseerd is, Sherryl Woods, weten via een bericht op Twitter.

Vervolgens is ook bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen van de romantische dramaserie van start zou moeten gaan op Hallmark Channel in de Verenigde Staten op 15 augustus 2021 met wekelijks een nieuwe aflevering. Wel laat Woods weten dat dit onder voorbehoud is van problemen die kunnen ontstaan door de Coronacrisis, welke een vertragende impact zouden kunnen hebben op het filmen van het vijfde seizoen.

De grote vraag blijft natuurlijk: als de serie live gaat op 15 augustus 2021, wanneer zal Chesapeake Shores seizoen 5 dan op Netflix in België te zien zijn? Netflix heeft hier zelf nog niets over bevestigd, maar we hebben wel een sterk vermoeden. Bij vorige seizoenen kwamen de afleveringen van de Hallmark-serie namelijk een dag later online op Netflix België. Bij eenzelfde samenwerking tussen Hallmark en Netflix is de kans dus groot dat we vanaf 16 augustus 2021 kunnen genieten van Cheseapeake Shores seizoen 5 op Netflix België met wekelijks een nieuwe aflevering!

Verhaal, trailer en details van de romantische dramaserie

Een jonge vrouw keert terug naar haar geboortestad om de falende herberg van haar zus te helpen redden, waar ze vecht met herinneringen en gezichten uit haar verleden. Abby O’Brien Winters keert terug naar Chesapeake Shores wanneer ze een paniekerig telefoontje krijgt van haar jongere zus Jess, die de charmante herberg op Eagle Point heeft gerenoveerd.

Titel: Chesapeake Shores
Soort: Serie
Jaar: 2016
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Romantiek, Drama
Makers: Nancey Silvers, John Tinker
Cast: Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Barbara Niven
IMDb: 7.6 uit 4.900 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com