Teaser | The Lord of the Rings-serie ‘The Rings of Power’ (2022) | Amazon Prime Video

Het was al van tevoren aangekondigd, maar de video is nu dan ook echt te zien. Tijdens de Super Bowlop 13 februari werd door Amazon Prime Video de allereerste teaser vertoond van de nieuwe Lord of the Rings-serie ‘The Rings of Power’. De serie is vanaf 2 september 2022 te zien op Amazon’s streamingdienst. Je bekijkt de teaser nu hierboven en vindt hieronder alvast de pagina van de serie op Prime Video, maar ook het verhaal van deze nieuwe titel.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

The Lord of the Rings: The Rings of Power (serie, 2022): verhaal

Prime Video’s The Lord of the Rings: The Rings of Power brengt voor de allereerste keer de heroïsche legendes van het legendarische Tweede Tijdperk van de geschiedenis van Midden-aarde naar het scherm. Dit meeslepende drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien’s The Hobbit en The Lord of The Rings. Het neemt kijkers mee naar een tijdperk waarin grote machten werden gesmeed, koninkrijken glorieerden en ten onder gingen, onwaarschijnlijke helden op de proef werden gesteld, hoop aan de fijnste draadjes hing, en een van de grootste schurken die ooit uit Tolkiens pen vloeide, dreigde de hele wereld in duisternis te hullen.

De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met de lang gevreesde terugkeer van het kwaad in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Nevelbergen, tot de majestueuze bossen van de elfenhoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Numenor, tot de verste uithoeken van de kaart, deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft.


Tekst: Amazon
Beeld: Unsplash (afbeelding ter illustratie)