Is de serie Ted Lasso op Netflix te zien?

Tijdens de Golden Globes 2021 wist de komische serie Ted Lasso met Jason Sudeikis in de hoofdrol de prijs binnen te halen voor ‘Best Performance by an Actor in a Television Series – Musical or Comedy‘. Sindsdien zijn kijkers razend benieuwd of de serie, die nu op Apple TV+ te zien is, ook in de toekomst op Netflix of anders op Disney+, Amazon Prime Video of ergens anders te zien zal zijn. In dit artikel lees je of Ted Lasso op Netflix of een andere streamingdienst zal komen.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Komt Ted Lasso op Netflix?

Helaas zal de serie Ted Lasso niet naar Netflix komen. Net als dat Netflix zijn eigen exclusieve Original series heeft (zoals La Casa de Papel, Stranger Things en Lucifer), is Ted Lasso een Apple TV+ Original. Deze zal dus niet online worden gezet op Netflix. Ondertussen zijn alle huidige afleveringen van Ted Lasso wel hier te vinden.

Verhaal en details van de serie op Apple TV+

De serie volgt de Amerikaanse American Football-coach Ted Lasso die naar Groot-Brittannië gaat om een worstelende Londense voetbalploeg te leiden in de hoogste klasse van het Engelse voetbal.

Titel: Ted Lasso
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 2 seizoenen
Categorie: Komedie, Drama, Sport
IMDb: 8.7 uit 39.000 stemmen
Makers: Brendan Hunt, Joe Kelly, Bill Lawrence
Cast: Jason Sudeikis, Hannah Waddingham, Brendan Hunt
Direct kijken via Apple TV+: Kijk Ted Lasso nu 7 dagen gratis op Apple TV+

Het volledige aanbod van films en series op Apple TV+ vind je bij de pagina Apple TV+ aanbod. Van Netflix is dit te vinden in het artikel met het volledige Netflix aanbod.

Trailer van Ted Lasso seizoen 1