Komt er een derde seizoen van de komedieserie ‘Ted Lasso’ op Apple TV+?

Fans van onze favoriete Amerikaanse voetbalcoach hebben geluk, want het kijkcijferkanon Ted Lasso Apple TV+ met Jason Sudeikis krijgt een derde seizoen! In dit artikel lees je wat we weten over het nieuws, de trailer en de datum van Ted Lasso seizoen 3 op Apple TV+.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Watch on Apple TV

Waar gaat het verhaal van Ted Lasso over?

Ted Lasso is een komedieserie op Apple TV+ met in de gelijknamige hoofdrol de acteur Jason Sudeikis. De acteur won voor zijn optreden een Golden Globe in de categorie ‘Best Performance by an Actor in a Television Series – Musical or Comedy’. We volgen hem met een achtergrond als coach in het American Football, terwijl hij wordt ingehuurd om een Brits voetbalteam te coachen. Wat hij mist in kennis, maakt hij echter goed met optimisme, gedrevenheid en… koekjes.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Komedie, Drama, Sport
IMDb: 8.7 uit 63.000 stemmen
Makers: Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Bill Lawrence, Joe Kelly
Cast: Jason Sudeikis, Hannah Waddingham, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster
Kijken: Bekijk direct 7 dagen gratis op Apple TV+

Wanneer komt Ted Lasso seizoen 3 op Apple TV+ in België?

In oktober van 2020 werd door Variety al bevestigd dat er na het tweede seizoen ook een derde deel van deze komedieserie zou worden gemaakt. Momenteel is er nog geen nieuws over een release datum van het derde seizoen van Ted Lasso. Als we het schema van seizoen 1 (augustus 2020) & 2 (juli 2021) aanhouden, zouden we kunnen rekenen op een release in de zomer van 2022. Niets hierover is echter nog officieel bevestigd.

  1. Waar kun je de serie Ted Lasso online kijken?

    De serie Ted Lasso is in België enkel op Apple TV+ te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  2. Wanneer komt Ted Lasso seizoen 3 op Apple TV+ in België?

    We schatten dat Ted Lasso seizoen 3 in de zomer van 2022 op Apple TV+ verschijnt, maar dat is helaas nog niet bevestigd. We houden je via je mail op de hoogte als we een release datum hebben.

Komt er een Ted Lasso seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

De komst van een vierde seizoen is helaas nog niet officieel bevestigd door Apple TV+ of de makers van Ted Lasso. We houden je verder van nieuws op de hoogte via onze website en social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Ted Lasso seizoen 3?

Er is nog geen beeld beschikbaar van het derde deel, maar hieronder bekijk je wel de trailer van het hilarische tweede seizoen over de Amerikaanse coach in het Groot-Brittannië.