Sinds dinsdag 15 september is het na een veel te lange wachttijd eindelijk tijd voor de lancering van onze favoriete nieuwe streamingdienst: Disney+ is live in België! Je kunt binnenkorting genieten van alle films en series van Disney, maar ook van Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Telenet klanten vragen ons vaak naar de beste deal voor hen. Nu is er een waanzinnige aanbieding waardoor je een jaarabonnement kunt nemen voor €69.99 in plaats van €83.88 (€6.99 per maand x 12 maanden = €83.88 per jaar).


Ga direct naar Disney+ voor een abonnement

Kijk nu naar Disney+ in België

✅ Toegang tot alle films en series van Disney, Pixar, Star Wars, National Geographic en Marvel

✅ Onbeperkt streamen zonder reclames in (Ultra) HD via laptop, tablet, computer, mobiel en TV

✅ Kijk op 4 schermen tegelijk via tot 7 profielen

✅ Download films en series op 10 apparaten tegelijk

✅ Verkrijgbaar voor maar €6.99 per maand of €69.99 per jaar


Telenet en Disney+ in België

Ben jij klant van TV-aanbieder Telenet? Dan ben je waarschijnlijk al bekend met het Telenet Play More pakket op je televisie en online, waardoor je bijvoorbeeld films en series van HBO kunt kijken. Daarnaast ben je misschien één van de trouwe klanten van Netflix en wil je nu ook Disney+ aan je pakket toevoegen. Daarom ben jij natuurlijk benieuwd naar de best mogelijke deal! En die geven we jou hier.

De beste deal die je momenteel kunt krijgen is de algehele aanbieding die Disney+ heeft in België. Deze deal van Disney+ zorgt ervoor dat je een flinke korting krijgt op een jaarabonnement. Je betaalt hiervoor slechts €69.99 per jaar (omgerekend €5.83 per maand) in plaats van €6.99 per maand voor een maandabonnement (€83.88 per jaar). Omgerekend krijg je zo jaarlijks 15% korting, oftewel 2 maanden gratis streamen!

Disney Plus Telenet TV kijken België
In ons artikel over Disney+ via je televisie als Telenet klant vind je meer informatie over streamen op het grote scherm.

Extra actie voor Proximus All Stars klanten: een jaar gratis Disney+

Degenen die bij televisie-aanbieder Proximus klant zijn of worden, hebben extra geluk te pakken. Kies of heb jij namelijk het pakket All Stars of All Stars & Sports, dan krijg je naast de al aanwezige onderdelen ook nog eens een jaar gratis Disney+ erbij. Dat zorgt ervoor dat je in je pakket de volgende onderdelen hebt:

Nieuwe klanten krijgen deze deal direct en bestaande klanten zullen een mail ontvangen waarin ze hun Disney+ abonnement kunnen activeren. Let op! Je moet dus wel All Stars-klant van Proximus zijn om toegang te krijgen tot deze actie.

Alle films en series op de magische streamingdienst in België

Benieuwd welke films en series je allemaal kunt kijken op Disney+ in België? De magische streamingdienst zal een waanzinnig aanbod van mooie titels bevatten. Het volledige aanbod van Disney+ in België vind je op Streamwijzer. Dit aanbod wordt dagelijks bijgewerkt om te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste releases op je favoriete video on demand-platform.