Populaire film ‘Tenet’ (2020) staat nu op Amazon Prime Video

Goed nieuws voor liefhebbers van Christopher Nolan’s films, want Amazon Prime Video heeft op 7 april 2021 de gloednieuwe blockbuster Tenet uit 2020 toegevoegd aan het aanbod. Vanaf deze woensdag kunnen abonnees van de streamingdienst genieten van de film met John David Washington en Robert Pattinson die op IMDb met een 7.5 uit 319.000 stemmen wordt beoordeeld. De film wist zelfs 2 Oscarnominaties in de wacht te slepen. Lees verder voor het verhaal en de trailer.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Tenet (film, 2020) op Amazon Prime Video in België

Sinds woensdag 7 april 2021 is Tenet niet meer alleen op DVD te verkrijgen of los online te huren of kopen, maar ook via Amazon Prime Video binnen het abonnement te streamen.

Verhaal

In een schemerwereld van internationale spionage wordt een naamloze CIA-agent, bekend als de Protagonist, gerekruteerd door een mysterieuze organisatie genaamd Tenet om deel te nemen aan een wereldwijde opdracht die zich buiten real time afspeelt. De missie: voorkomen dat Andrei Sator, een afvallige Russische oligarch met voorspellende gaven, de Derde Wereldoorlog ontketent. De Protagonist zal zich al snel de kunst van het “omkeren van de tijd” eigen maken als een manier om de dreiging die komen gaat tegen te gaan.

Trailer


Details van de film

Titel: Tenet
Jaar: 2020
Soort: Film
Categorie: Actie, Sci-Fi, Thriller
Duur: 2 uur en 30 minuten
Regisseur: Christopher Nolan
Schrijvers: Christopher Nolan
Cast: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki
IMDb: 7.5 uit 319.000 stemmen

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in België vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over Tenet op Amazon Prime Video

  1. Vanaf wanneer kun je Tenet (2020) online bekijken?

    Vanaf 7 april 2021 is de film Tenet in België te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video.

  2. Waar kun je Tenet (gratis) online kijken?

    Bij Amazon Prime Video kun je 30 dagen gratis naar de film Tenet kijken, alvorens je besluit om een abonnement van €2.99 per maand op de streamingdienst te nemen. Klik op de rode knop bovenin dit artikel om direct de film te streamen.

Kun je Tenet ook ergens anders online vinden?

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die het eerste bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

meJane: Het online filmplatform meJane biedt deze titel aan om meteen te streamen. Ga direct naar de film op meJane.

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.