Spin-off ‘That ’90s Show’ is vanaf vandaag te streamen op Netflix

Tussen 1998 en 2006 was het een van de populairste series op de Amerikaanse televisie. We hebben het natuurlijk over That ’70s Show. Was jij ook fan of heb je de serie daarna nog helemaal gebinged? Laat dan alles uit je handen vallen en nestel je op de bank, want vandaag heeft Netflix heeft de gloednieuwe spin-off That 90’s Show live gezet.

Nieuw op Netflix: ‘That ’90s Show’ met heel veel oude castleden

That ’90s Show neemt ons mee terug naar Point Place in Winconson. We bevinden ons in de jaren 90 en volgen de dochter van Eric en Donna, Leia Forman (Callie Haverda). Voor de zomer keert zij terug naar het dorp van haar grootouders (Red en Kitty). Daar raakt ze bevriend met haar rebelse buurmeisje Gwen.

De gloednieuwe spin-off komt van de makers van That ’70s Show, Marcy Carsey en Tom Werner. Daarnaast keert ook een groot gedeelte van de originele cast terug. Zo gaan we Kurtwood Smith (Red) en Debro Jo Rupp (Kitty) weer zien als de Foremans en zijn ook Topher Grace (Eric), Laura Prepon (Donna), Wilder Valderrama (Fez), Ashton Kutcher (Michael) en Mila Kunis (Jackie) van de partij.

‘That ’90s Show’ is sinds 19 januari te streamen

Het eerste seizoen van That ’90s Show bestaat uit tien afleveringen en is sinds donderdag 19 januari 2023 te zien op Netflix. Dit is overigens niet de enige nieuwe titel die in januari op Netflix verschijnt. Zo is vanaf 27 januari de gloednieuwe film You People te zien en gaat op diezelfde dag ook het eerste seizoen van de serie Lockwood & Co. in première. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden van de nieuwe serie That ’90s Show.

Meer informatie over de serie

Kitty en Red Forman verwelkomen een nieuwe generatie tieners in de kelder wanneer hun kleindochter Leia besluit om de zomer in Wisconsin door te brengen.

TitelThat ’90s Show
Jaar2023
SoortSerie
TaalEngels
Duur1 seizoen
GenreKomedie
MakerJeb Stuart
CastDebra Jo Rupp, Kurtwood Smith, Callie Haverda, Ashley Aufderheide, Mace Coronel, Reyn Doi, Sam Morelos, Maxwell Acee Donovan
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.